yubilly 43 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ide ide ali samo matematicki ;D U praksi samo dva puta mjesecno ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan poz za prijatelje iz MK DUCAN . se vidimo u nedelju iako je PON radni dan (kako za koga ??? ;D) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolege iz Bjeljine . A jel to mora bas u nedelju jbg u pnedeljak se mora na posao ! u svakom slucaju pozdrav od kolega iz NEOLITA i PEXONA P.S. neka zurka bude extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima. Gojko mi se vidimo obavezno pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adrijana 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan poz za prijatelje iz MK DUCAN . se vidimo u nedelju iako je PON radni dan (kako za koga ??? ;D) . LAKO JE TEBI DOK TI ZENA ZARADJUJE,A TI TROSIS!!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan poz za prijatelje iz MK DUCAN . se vidimo u nedelju iako je PON radni dan (kako za koga ??? ;D) . LAKO JE TEBI DOK TI ZENA ZARADJUJE,A TI TROSIS!!! > : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan poz za prijatelje iz MK DUCAN . se vidimo u nedelju iako je PON radni dan (kako za koga ??? ;D) . LAKO JE TEBI DOK TI ZENA ZARADJUJE,A TI TROSIS!!! > : : ;D;D ;D ;D ;D Hi Hi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Decembar 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan E bi sinoc mnogo lijepo ))))))) bilo svega dobro priznajem da sam malo ZAKAZAO sa djevojkama ali bilo ih je Znam da ce izaci i slika ali nema veze bice bolje drugi put Kad smo vec kod slika stavio sam sve ovde http://www.facebook.com/search/?q=don+jole+mrgud&init=quick#/album.php?aid=5645&id=100000475751200&ref=mf a sad cu da ubacim par ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 7, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan E bi sinoc mnogo lijepo ))))))) bilo svega dobro priznajem da sam malo ZAKAZAO sa djevojkama ali bilo ih je Znam da ce izaci i slika ali nema veze bice bolje drugi put Ma neće... nisam ja tužibaba. Zaštio nisi rekao da si u krizi ... našli bi mi tebi djevojku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan zelim da zahvalim svima koji su bili kod nas na zurci, ekipa je bila fenomenalan i sve je proteklo u najboljem redu. za slike me je draki preduhitrio ali na kraju ima vremena posto nije nasao djevojku. jos jednom hvala svima i vidimo se opet na nekom drugom mjestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Decembar 9, 2009 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan za slike me je draki preduhitrio Slobodno ti ubaci jos slika necemo se ljutiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...