Kobaja 269 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da bude dobar toliko i praktican Evo recimo ovaj na slici koji imaju skoro svi u nasem klubu, i kao sto neko rece: "koliko para toliko i muzike" Ovaj na slici mi se posebno svidja 1.zato sto ima rajfesluse mesto dugmadi,2.nema gore poveze ima sa strane poveze,3.na dzepovima ima isto rajfesluse i 4.Glat je odpozadi lako za usivanje. Za moj pojam jedan od najacih prsluka koji se moze sasiti kod nas. mada koliko giner ga nosi, ovaj je bas bas izdrzljiv Pa da upravo to ;D letos mi rece oce tanji da uzme ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I!? Na kraju nista!!! Ipak najbolje da se naruci iz prodavnice. Bilo pomena i nekih 15e ali na kraju nista. Ma druze reko sam ti koga da kontaktiras prsluci su 60 evra i boli te uvo bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ga nisi kupio !!! :o Ma ne treba meni jedan nego 30. Ma druze reko sam ti koga da kontaktiras prsluci su 60 evra i boli te uvo bre Mnogo nam 60e vec imamo ponudu na 45e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHOPPER 0 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pera iz Pančeva radi odlične prsluke cena 40 € ,a šije i sve ostalo od kože! http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=34.45 Kožni prsluci Pera- pančevo tel.013-353-285 062-816 80 67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 19, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=14552&catid=23&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da javim!!!! Nama je odgovarao domaci snajder da bi posle vece ture moglo da se narucuje selektivno u zavisnosti od priliva novih clanova,a da budu isti,a ne da nestane u prodavnici!!! Nasli smo snajdera u selu Rabrovac kod Jagnjila(Jagnjijada)gde nam covek sasio po modelu iz Nemacke od materijala koji smo mi zeleli i po meri! Kosta nas 55e po glavi,odnosno po prsluku!Brz je i ekspeditivan a o kvalitetu cu vam kazem na prolece!U ostalom sami smo trazili tu vrstu koze. Izbacicu i slike za neki dan! Ako nekom treba fon neka se javi.Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan evo da osvezim temu malo sad stigao od Kere iz Lozovika i kupio prsluk za 2.500 din ili oko 25e, koza jeste tanka, ali je ok, za te pare extra. ima 20-ak modela, ima jedan braon od bas debele koze koja se tesko savija.... rece mi da ljudi i traze meksu kozu jer kad se usiju boje one je jos vise ukrute pa moze prsluk da bude mnogo krut i neudoban! usivanje boja je kod njega oko 150 dinara na prsluk koji se donese, a ne znam za nove kupljenje od njega, mada me je pitao dal imam boje da mi usije... ide po svim skupovima gde stigne jer ne moze na vise mesta odjednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan evo da osvezim temu malo sad stigao od Kere iz Lozovika i kupio prsluk za 2.500 din ili oko 25e, koza jeste tanka, ali je ok, za te pare extra. ima 20-ak modela, ima jedan braon od bas debele koze koja se tesko savija.... rece mi da ljudi i traze meksu kozu jer kad se usiju boje one je jos vise ukrute pa moze prsluk da bude mnogo krut i neudoban! usivanje boja je kod njega oko 150 dinara na prsluk koji se donese, a ne znam za nove kupljenje od njega, mada me je pitao dal imam boje da mi usije... ide po svim skupovima gde stigne jer ne moze na vise mesta odjednom Imali neki sajt ili bar slike od tih 20-ak modela? Bolje je kad je tanka koza upravo zbog boja. Evo ja sam kupio ovaj model za 37 evra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan nema, planirao sam ja da slikam i okacim slike, ali sam otisao bezveze i bez aparata covek je svaki vikend na nekom skupu i dosta radi i za klubove, ali posto je sam ne moze da bude na 2-3 skupa istovremeno Kera- stariji lik sa koznim kacketom, nizeg rasta.... ma ne moz da omanes, hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa cbr zivkovac 0 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: zivkovac Motocikl: honda cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jer ima neko kerin broj iz lozovika hteo bih da odem da pogledam koje sve modele prsluka ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan jer ima neko kerin broj iz lozovika hteo bih da odem da pogledam koje sve modele prsluka ima 064 1477204 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...