banem 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, spremam se da remontujem jednu Vespu ET4 tokom zime, dobro bi mi doslo nekoliko saveta i pomoći, odnosno ram je dosta iskrivljen oko ose, i mislim da ću tesko uspeti da ga ispravim, motor je dobar međ ??? ??? ???utim neko je čačkao karburator klještima?? i tu ću imati problema, gume su jako loše a i prednji bamdaš je kriv, šta li je sve rađeno sa njim???? ima li neko savet i iskustva da mi pomogne da ovog starca stavim na točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 'de si ti to nasao prijatelju?Ispod kamiona Moj savet ti je onako iskreno da se manes corava posla.Da je nesto ozbiljnije u pitanju,pa da se covek i pomuci Da se razumemo,sve moze da se napravi,ali to ne znaci da to i mora da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ram, viljusku i felnu mozes da ispravis kod Dragana u Cerskoj u bg-u, evo tel: 0638070891. Ima hidrauliku i vratice na nulu, cene su korektne. Sto se tice karburatora, to bar nije problem, idi u neki piaggio servis i nabavi nove srafove, a stare razbusi, nemas drugi izbor. Ako je dobar motor ima ti lepo da se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan www.Vespaclubbgd.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banem 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej, hvala puno na savetima, trenutno vozim vfr750 ali mi je zadovoljstvo da podignem starca u punom sjaju pa na prolece izadjes sa ET i sve uradjeno do bola. Bio bi mi dobar do posla i nazad. Ok videcemo? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...