BATANNN 5 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam sa rasklapanjem svoje yamahe i pomalo me brine kako ce se to sve zavrsiti!Posto mi je u kvaru treca brzina skinuo sam i masinu i poceo da je otvaram,po struci sam automehanicar i radio sam oko auta dosta ali ovo mi je prvi put da rasklapam masinu od motora,pa se zato nadam da ce te mi i vi pomoci pa koliko bilo ako gdje zapne.Hvala vam unaprijed i evo prvih slika! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Khem... ne bih da te deranžiram, ali ...slike...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa još uvek rasklapa...foto aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude dovoljno para, zasto nebi uspjela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne bude vishka delova znachi da neshto nisi dobro sklopio ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa slikama ali bice uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve teme volim! Uspeces ti to! Automehanicar si,a i forum je tu ako zagusti. A sad- slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomozite,slikam sa aparata kad ono pise da je datoteka prevelika tako isto i sa mobilnog,ne znam kako da stavim slike kad ne moze ??? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ih smanjis malo,slike su ti prevelike pa si prekoracio limit za maksimalnu velicinu fajla....Samo im smanji rezoluciju i moci ces da ih ubacis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam auto mehanicar i nikada se nisam plasio da rastavim bilo sta......gledali su ljudi sa 30 radnog staza moje projekte i ostajali su bez texta......jednog dana kada naucim da postavljam slike nesto cete i videti....samo jedan primer 3 godine restauracije Jaguara XJ 6....a i jos mnogo toga Samo napred prijatelju nema tu nista strasno samo par zupcanika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos kad uslikam sad znam kako treba!! :DHvala vam svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred nista strasno , dva zupcanika i jedna viljuska i radi ko zmaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem jer sam sve sarafe odvrnuo sto spajaju donju polovinu masine sa gornjom ali opet ne mogu da otvorim,a nesmijem puno da navaljujem da nebi ostetio,ima li ko savjet ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam auto mehanicar i nikada se nisam plasio da rastavim bilo sta......gledali su ljudi sa 30 radnog staza moje projekte i ostajali su bez texta......jednog dana kada naucim da postavljam slike nesto cete i videti....samo jedan primer 3 godine restauracije Jaguara XJ 6....a i jos mnogo toga Samo napred prijatelju nema tu nista strasno samo par zupcanika.... Gde se nalazi taj jagura? Ako kontas njegove kocnice,postavljanje slika ti je nista ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Unisten je na tvrdjavi jer su ga huligani unistili a nije vise u mom vlasnistvu......verovatno si ga i video inace dugo sam ga radio u servisu koji sam drzao prekoputa drobilice za kamen pre krsta za skretanje za Ledince i tamo je stojao..... A znam svaki sraf na njemu od karoserije do masine...a kocnice?????? 6 klipova po tocku....... Znas kako mehaniku odlicno poznajem ali komp mi nije jaca strana Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem jer sam sve sarafe odvrnuo sto spajaju donju polovinu masine sa gornjom ali opet ne mogu da otvorim,a nesmijem puno da navaljujem da nebi ostetio,ima li ko savjet ??? Imas sto posto bar jos jedan ako ne i vise srafova kojie nisi odvrnuo. Progledaj dobro jos nekoliko puta nemoj nigde da zuris. Moras skinuti i korpu,a ko je vec nisi skinuo. imas srafova i odozgo i odozdo i iz kartera. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,skinuta je korpa odma i karter i sve sam odvrno ali pogledacu jos bolje,najgore sto radim po citav dan a uvece kad dodjem sa posla nisam nizasta,moracu uzeti slobodan dan!!Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan javi kad budes uspeo, samo nemoj na silu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem jer sam sve sarafe odvrnuo sto spajaju donju polovinu masine sa gornjom ali opet ne mogu da otvorim,a nesmijem puno da navaljujem da nebi ostetio,ima li ko savjet ??? ja sam imao radio takvu yamahu da razdvojis donju i gornju polovinu moras da skines cilindar a skidas ga tako kada odsrafis poklopac ventila moras prvo skini zatezac lanca sa zadnje strane masine je rastaviti lanac distribucije , pa skines bregaste osovine, ispod nji u onim rupama se nalaze matice (inbus 6mm) stegnute su na 5 kg tako da ti treba "jak kljuc" i imas sa vanjske strane 4 matice na glavi , kada sve odvrnes pokusaj da skines glavu zajedno sa cilindrom da ne bi morao da kupujes i dihtung glave jer je nekih 150e kada skines cilindre ispod njih se nalaze srafovi koje moras skinut da bi odvojio gornju i donju polovinu masine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 150e,samo za dihtung glave? Pre bih rekao kompletni set? Btw.majstore kako napredujes sa radovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan 150e,samo za dihtung glave? Pre bih rekao kompletni set? Btw.majstore kako napredujes sa radovima? ne set kosta malo vise samo dihtung glave kosta 150e u yamahino predstavnistvo u Podgorici i jos cekas minimum 20 dana a da ne pricam da dve okrugle nalepniceod prilike 4cm u precniku koje dodju na tank kostaju 48e.......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sine ovo je Srbija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam masinu i izvadio mjenjac i ne vidi se nikakvo ostecenje na zubcanicima,viljuske mi izgledaju ok,e sad do cega bi jos moglo da bude?Dali je moguce da je kriva viljuska a da se to ne primjeti ovako na oko? : :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 'opravi li ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo naprijed Batke saletices ti to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...