OgArD 0 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da li kod nas mogu da se nabave kacige ove marke? Ili mozda neko ima neku kombinaciju da ih donese iz inostranstva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 12, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je poznato, kod nas malo teze... uglavnom ih furaju ameri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. A ova nova bell star je strava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem ovo iz mrtvih. Ima li neko iskustva sa Bell-om? Ne znam da li da uzmem AGV ili kad odem u SAD da pazarim Bell. Kontam Bell je njihov i da se za iste pare mozda moze naci kvalitetnija bell nego agv. Inace, u vezi AGV nije velika razlika u ceni ovde i tamo - mozda 20ak eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba da znas sa kojim kacigama i u kom cenovnom rangu da poredis Bell kacige. Uradi neko istrazivanje(i javi sta si zakljucio) pa onda vidi kakva je razlika u ceni stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...