Mihajlo 0 Napisano Januar 23, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Aprila planiramo jedno putovanje u Slovacku,pa se mozda vidimo tamo. Pozdrav i dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Aprila planiramo jedno putovanje u Slovacku' date='pa se mozda vidimo tamo. Pozdrav i dobrodosla[/quote'] Slovacka je lepa, mada im putevi nisu bog zna sta, u zapadnom delu drzave i jjuznom su dobri. Budite pazljivi jer slovaci nemaju pojma da voze i nepostuju pravila kad vide da nema policije a policiju malo gde mozete da sretnete .pa vi onda zamislite kakav je ovde haos u saobracaju. Mozda se i vidmo:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Veliko interesovanje za ovaj post Dobrodosla Barbi...poljupci iz Srbije!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 26, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Ajd mene uvali da se sponzorišem.... pa sad. ovo za sponzorisanje nisam razumela... ajde pojasni molim te, pre toga procitaj jos jednom sta sam napisala u predstavljanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ciao .. evo proèitao sam još jednom. Ne vidim ništa novo.... Eto ja bih da budem sponzorušica ukoliko bi me neka druželjubiva dama htela u naruèju prilikom napada velikodušnosti i nedostatka bližeg objekta ispoljavanja toplih emocija. Što je u muškom moto društvu još rijeðe..... nažalost... :cry: A da nisi ti šta ukrivo skontala kada me ovako ozbiljno citiraš P.S. mada sam se na kontatacju... "ali kad nisam..." dugo èeškao po glavi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 28, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Ciao .. evo proèitao sam još jednom. Ne vidim ništa novo....Eto ja bih da budem sponzorušica ukoliko bi me neka druželjubiva dama htela u naruèju prilikom napada velikodušnosti i nedostatka bližeg objekta ispoljavanja toplih emocija. Što je u muškom moto društvu još rijeðe..... nažalost... :cry: A da nisi ti šta ukrivo skontala kada me ovako ozbiljno citiraš o izvini moja grska, mislela sam da ti zelis da te ja poducim ili tako nesto kad si napisao "uvali" ... a posto vidim sad da zelis zenskog sponzora, nacemo ti vec nesto hehe ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hello i tebi!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 4, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ciao .. evo proèitao sam još jednom. Ne vidim ništa novo....Eto ja bih da budem sponzorušica ukoliko bi me neka druželjubiva dama htela u naruèju prilikom napada velikodušnosti i nedostatka bližeg objekta ispoljavanja toplih emocija. Što je u muškom moto društvu još rijeðe..... nažalost... :cry: A da nisi ti šta ukrivo skontala kada me ovako ozbiljno citiraš o izvini moja grska' date=' mislela sam da ti zelis da te ja poducim ili tako nesto kad si napisao "uvali" ... a posto vidim sad da zelis zenskog sponzora, nacemo ti vec nesto hehe ...[/quote'] A jel moram baš da se usmrdim od èekanja. Pa da sam ja za tebe rekao naæi nešto do sada bih ga otesao od vrbovine :evil: :evil: majka mu stara jel se tako stari drugari zbrinjavaju! :twisted: :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 4, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde de Prijedorac zaradices ti ZZR1400 i bez sponzorke Pozdrav plavka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Februar 5, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan snoo vidim da ti poliranje ide extra (da te pohvalim kao odborno lice ) mislela sam da ces sam da zaradis al ovako.. hoces iz slovacke ili iz srbije sponzorku ili cekaj da ja porastem pa cu ti ja biti sponzor? joj ne smem vise da pisem da ne bih dobila "rozi "karton..ja sam ovde ipak zbog motora :soppy: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 5, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Yoohoo imaæu ZZR 1400 prije 86 godina starosti ( ako ga maznem dogodine). Šmrc šmrc, ganuli ste me drugovi i drugarice... jao kad nabacimo sponzorkin guz za 200 konja!! L.M. Barbi svaka èast i ovako ( meðu nama) kad namjeravaš porasti, jer ako je frka da ti šaljem neke vitamine boga ti... Nadam se da neæeš nikom otkriti moju najveæu tajnu... ja sam crnac... da to je ono najgore, što nisam potpuni crnac nego samo i nekim segmentima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 5, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Yoohoo imaæu ZZR 1400 prije 86 godina starosti ( ako ga maznem dogodine). Šmrc šmrc' date=' ganuli ste me drugovi i drugarice... jao kad nabacimo sponzorkin guz za 200 konja!! L.M. Barbi svaka èast i ovako ( meðu nama) kad namjeravaš porasti, jer ako je frka da ti šaljem neke vitamine boga ti... Nadam se da neæeš nikom otkriti moju najveæu tajnu... ja sam crnac... da to je ono najgore, što nisam potpuni crnac nego samo i nekim segmentima..[/quote'] Alo brajla, ovo pocinje da lici na SMS chat. Uzmi broj mobilnog pa salji porukice o crncima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 5, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yoohoo imaæu ZZR 1400 prije 86 godina starosti ( ako ga maznem dogodine). Šmrc šmrc' date=' ganuli ste me drugovi i drugarice... jao kad nabacimo sponzorkin guz za 200 konja!! L.M. Barbi svaka èast i ovako ( meðu nama) kad namjeravaš porasti, jer ako je frka da ti šaljem neke vitamine boga ti... Nadam se da neæeš nikom otkriti moju najveæu tajnu... ja sam crnac... da to je ono najgore, što nisam potpuni crnac nego samo i nekim segmentima..[/quote'] Alo brajla, ovo pocinje da lici na SMS chat. Uzmi broj mobilnog pa salji porukice o crncima. Sto s' ti bunis ako mu zavidis farbanje je jeftino danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 5, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ljubomore na ALAT èika snoo-a, za boju je lako! Hihi! Ako nestane papira za Chat, odbijte mi od plate. Ma šalim se, evo kvariša odoh u kino, pa u zoo vrt pa u slastièarnu da se utješim što ne mogu pisati. Važi tata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg bez alata nema zanata jel tako majstore kvarisa?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2635 Napisano Februar 5, 2007 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla :wink: Volis i ti karleushu, extra :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 5, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ljubomore na ALAT èika snoo-a' date=' za boju je lako! Hihi! Ako nestane papira za Chat, odbijte mi od plate. Ma šalim se, evo kvariša odoh u kino, pa u zoo vrt pa u slastièarnu da se utješim što ne mogu pisati. Važi tata?[/quote'] A ides da polizes sladoled u slasticarnici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 6, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ljubomore na ALAT èika snoo-a' date=' za boju je lako! Hihi! Ako nestane papira za Chat, odbijte mi od plate. Ma šalim se, evo kvariša odoh u kino, pa u zoo vrt pa u slastièarnu da se utješim što ne mogu pisati. Važi tata?[/quote'] A ides da polizes sladoled u slasticarnici? He he upecao si se.. u stvari ti hoæeš samnom da se sms-aš, nema veze, nisi jedini, evo ti moj telefon na pm pa æemo da se trzamo mimo foruma.He he a jes mi draaagoooooo.... a jesi off topic.... a jesmo potrefili temuuu. Da nije lizanje ulicom zabranjeno? U mojoj selendri se liže na sve strane samo ne u poslastièarnici. :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 6, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan :kul: jes procito si me. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 6, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Aha! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Februar 7, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Barbi i ujedno ti cestitam 50 rodjendan koi je ako se ne varam skoro bio. :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe svasta meni izgleda bar DESET godina mladje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...