Guest Stevan Husqvarna Napisano Mart 9, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, jesam Smetao mi na ljubavnom planu Moralo da se obrise Evo, sad mozemo i ovde da se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Green 0 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 2, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ih, al te cale mazi i pazi. ;D Ja se sjecam svojih 16, MZ125 sa nekh 10-ak konja i srece koju je donijeo sa sobom. Ovo je naravno druga dimenzija za MZ, pa mogu da zamislim kez na faci. Svaka cast na izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Maj 13, 2010 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sutra je to 15 ks !!! Bar 40 !!! Nek je sa srecom, lepo je razradi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor,samo mali ti kranponi.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes ako ti nije tesko da napises neke karakteristike za ovaj motor? Bas sam zaintresovan da ga kupim, a ti si jedini koga znam da je ima ili je imao(top speed, potrosnja, odrzavanje - delovi, kvarovi i tako to Zavoleo sam sm 125ice, samo me zanima koliko bih dobio sa husqvarnom sm125 u odnosu na moj xtx125 Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...