Jump to content

Moto Zajednica

Sinoc na raskrsnici sa Juznim Bulevarom

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova

Da podelim sa vama sta se sinoc desilo:

Bio uvece na motoru, podjem kuci, pita zena ako mogu da dodjem po nju, bila negde sa drugaricama.

Ja uzmem auto, pokupim nju, i krenemo ka kuci. Na raskrsnici sa juznim bulevarom stojimo na semaforu, nama crveno. Kroz raskrsnicu u tom trenutku prolazi momak na motoru (neki beverly), njemu zeleno. Sa suprotne strane punto skrece levo, klasicno mu presece put, i nama na oci ga udari!!! Toliko jak udarac da je motorista preleteo preko punta, punto do pola slupan, motor u delicima. Ja istrcavam iz kola, tu jos par ljudi, odmah zvali hitnu pomoc, mislim da je momku slomljenja noga, drzim ga da se ne pomera, on urla od bola, a ja urlam da vozaca punta, i jebem mu sve po spisku. Matori samo kaze ono cuveno - ALI JA GA NISAM VIDEO!!!

Dosla hitna srecom za par minuta, odvezli momka, uspeo sam samo da mu uguram moju vizitku u dzep da me zove kao svedoka...

I pre ovoga sam pred raskrsnicu kocio i kad mi je zeleno, i razmisljao o tome sta sve neocekivano mogu da nam urade debili za volanom, sada cu se potruditi jos vise.

Ne znam kako je motorista, ako neko nesto zna neka javi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 396 postova

Da, to je klasična tvrdnja vozača "ja ga nisam video" koja se kasnije pretvori u "nisam ga video jer je jurio ogromnom brzinom".

Nadam se da je momak dobro. Ljudi otvorite oči i polako vozite kroz raskrsnice jer se nikad ne zna gde đavo čeka.

Tih što me ne vide ima svakog dana i žestoko se trudim da uočim da li me neko vidi ili ne vidi. Ima ih toliko blentavih koji ni šleper ne bi videli a kamo li motoristu.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Kud  ne zapisa tablicu punta da mi malo i njemu polomimo nogu pa da podeli bol sa dečkom koga je unesrećio.. pička mu materina ćorava  >:( >:(

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Kud  ne zapisa tablicu punta da mi malo i njemu polomimo nogu pa da podeli bol sa dečkom koga je unesrećio.. pička mu materina ćorava  >:( >:(

Baš vala, ili da ga kamiončetom sjebemo na Ibarskoj pod istim izgovorom

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

gde su oči tim ljudima??? kako nije video??? ja bi svakom ko to kaže oduzeo dozvolu pa na lekarski da se utvrdi zašto nije video...

• Svrati ponekad, 327 postova

znaci katastrofa!!svaki dan  slicno procitam  i najezim se!!cesto sam za vreme posla po gradu al kolima i nagledam se svega plus ja sam u subotici a to nije ti deseti deo beograda...kad li ce doci do neke promene na bolje mislim da nikad!!brz oporava zelim a tebi druze isto svaka cast za pomoc!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja