BioSQUAD 40 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ispravim jednu prednju alu felnu na Marauder. Jel moze neko da mi kaze gde mogu to da uradim? Uradio sam balansiranje, ali dz. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju bulevara sa desne strane ima majstor koji ispravlja felne uspesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas na kraju bulevara, do kraja ima jos dosta da se ide. ;D Radionica je u Bulevaru kralja Aleksandra 392, tel. 240-63-41. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas na kraju bulevara, do kraja ima jos dosta da se ide. ;D Radionica je u Bulevaru kralja Aleksandra 392, tel. 240-63-41. Kure pa jebiga znao sam ja da ce neko pojasniti stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan majstor u Przogrncima ! Napisi gde zivis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Presevo. Jedina opcija, da skidam i da je posaljem aks kurirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Presevo. Jedina opcija, da skidam i da je posaljem aks kurirom. Bas si daleko. Morao bi prvo da nadjes majstora, dogovoris se sa njim, pa tako. Il da saljes felnu nekom pa da taj nosi majstoru . Evo, pogledaj ovaj sajt : http://www.alufelne.com/index_sr.htm Imas na njemu i telefone za kontakt, mail, pa mozes poslati sliku felne da vide i da ti kazu cenu ( orijentaciono ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ispravim jednu prednju alu felnu na Marauder. Jel moze neko da mi kaze gde mogu to da uradim? Uradio sam balansiranje, ali dz. Hvala Mata u Mladenovcu radi sve vezano za moto (a i auto) točkove (ispravljanje, balansiranje, krpljenje felni i guma,.......) Ja bejah kod njega pre 10ak dana zbog šurakovog eRa i moje KLEmentine. Cene vrlo pristupačne, a posle Mate, svratiš u DAŠČARU na jagnjeĆinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njerkan 3 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na malom Off-u. da li neko zna gde mogu u Nisu izvrsiti peskiranje felni mog skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...