Boki-KG 92 Napisano Octobar 8, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima polupanu ili zna nekog ko ima delova neka ostavi kontakt. Trebaju mi zadnji fuzici, km sat i pinjon, prednja felna, shtitnik posude za ulje, migavci, ruchice kochnice i kvachila i josh neke gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Koja godina ti je taj tt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 8, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Koja godina ti je taj tt 1997. napisao sam vec u naslovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan e stitnik posude za ulje ti saljem poshtom ....a km sat pogledaj kod lakija(komplet sa pinjonom 50e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan IZVINI,nisam vidio.Ja trazim super moto felnu za moju tt,pa bi prodao 21 sa gumom u kompletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 9, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan e stitnik posude za ulje ti saljem poshtom ....a km sat pogledaj kod lakija(komplet sa pinjonom 50e) Super IZVINI,nisam vidio.Ja trazim super moto felnu za moju tt,pa bi prodao 21 sa gumom u kompletu Koliko trazhish sa gumom i koliko bez? Vec 2 prednje gume imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...