RaS 1754 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu da zamenim svoju IXS kacigu (običnu) za HEBO motokros ... Ali ne znam kakvog su kvaliteta ... Jel' zna neko nešto ? Veličina mi pasuje, ali nekako joj krckava plastika... Do duše ,ova IXS što imam ko da je od gvožđa (1650g) , ali mi mnogo solidnije deluje, mada nije neka od skupljih ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je da ne kupujes polovnu kacigu.Hebo je firma za koju sam ja cuo da su olicni u pravljenju tuning delova za skutere,cak su medju najboljima.Rekao bih da renome koji su dostigli nece da upropaste jeftinom serijom kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si rekao, HEBO ti te kacige ;D... Kupi nešto sigurnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma slažem se ja sa tobom dotore ... ali kad nema za novo, dobro je i polovno ... bolje nego ništa u svakom slučaju ! Uz malo sreće može da se naleti na pristojnu stvar za malo novca ... tako sam i kupio ovu IXS koju sada nosim, na forumu, pa još devojka nosila Nego recite vi meni drugari koje su prednosti (sem što kvalitetnije nastradaju sinusi) kros kacige nad ovom običnom ? Jel ima neko nešto konkretno da kaže o HEBO kacigama ? Da je nosio , da mu se polomila ,i tako to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 9, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da je u toku akcija bojkotovanja nosenja kaciga poa nazivom "J E B O K A C I G U" "H E B O K A C I G U" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan :D ma hebo HEBO ! Čik pogodi šta sam dobio na upit Hebo kacige u pretraživaču ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...