spel 72 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan ..kao sto rekoh, sve vise gledam ovaj motor, svidja mi se model sve vise...i vise...ima 1450ccm, 2004. je godiste. presao svega 5000 milja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan e, ovako ja zamisljam motor spreman za duzi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan A sto na sediste, imas i lepe nosace za ovaj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan solo rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan solo rider Ma da, čemu suvozač :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaus 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je,mada meni je dyna serija privlacnija ali i ovo je :o Samo sve te price o pouzdanosti HD-a i cena mada se ja ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan pa, da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...