to crank 5328 Napisano Octobar 3, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ben Spies je dobio wild card za poslednju trku. Da se malo uigra! Posle Valensije idu dva dana testiranja za sledecu godinu sto je za njega 5 vezanih dana na MGp Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da ga vidim, bice odlican, siguran sam u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Previse se ocekuje od Ben-a, ali decko jednostano dominira gde god da se pojavi. Zaredom 3 puta u AMA sampion pored neprikosnovenog Mladin-a, ove godine u WSBK izvanredan... Nadam se da ce on i Edwards biti bar ispred jednog ako ne i dva fabricka tima sledece godine. Moj favorit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Octobar 4, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce on i Edwards biti bar ispred jednog ako ne i dva fabricka tima sledece godine. Moj favorit +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja ce trka ove godine biti puna noviteta.Ako vec do tada sampion ne bude odlucen,opustena atmosfera (novinari vole da kazu-zadnji dan skole) bi trebalo da doprinese da bude i zabavno.Uz vest da ce Spies voziti,pojavice se i jedan tehnicki novitet o kojem za sada ima malo tehnickih podataka (tema vec postoji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...