PremieRacing 3117 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan U 8.45h sam prosao ulicom Radomira Rase Radujkova i bas kod velike perionice na novom naselju (operi sam) vidim da pocinje uvidjaj. Skuter Piaggio Free je udario u Passat koji je verovatno hteo da napravi polukruzno na duploj beloj (prema polozaju vozila). Vozac skutera nije bio tu pa ako neko zna nesto vise neka napise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam ovo i jutros i niko nista ne govori pa samim tim predpostavljam da je covek ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dokle to polukružno,za to ne treba da se oduzima dozvola,nego sloboda! 6 meseci buvara bezuslovno,pa okreći ako hoćeš!! Valjda je čovek Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...