Guest Gagi i Tanja Napisano Septembar 30, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem skoro nove rukavice probiker vel. M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 1, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ta M velicina mi je enigma odnosno kako se meri uopste ili kojoj velicini sake odgovara ova rukavica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Octobar 1, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 30 Eu a velicina pa ne znam sta da ti kazem manja saka ili za neku dev. malo jacu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 1, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cena 30 Eu a velicina pa ne znam sta da ti kazem manja saka ili za neku dev. malo jacu ;D Hvala za info,ipak je mala ja sam sa slika imao utisak da je veca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Octobar 1, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan samo spoljni izgled posto imaju par nekih slojeva nema zime u njima . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel jos vazi ponuda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Octobar 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan vazi vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Octobar 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan otislo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...