wllada 2 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 619 Napisano Septembar 30, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) Jbg u prethodnih 8 strana izgubih nit , bal počinje u ralji u??????? A snaći ću se kako da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Bal počinje od 11 sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 619 Napisano Septembar 30, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Joj rano ali ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javi opciju za one koji nemogu da dođu . Slavim deci rođendan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Cestitao bih svim ljudima zasluznim za finisiranje velikog posla, verovatno lepog jer su ga radili sa uzivanjem kao i njegovog tezeg dela jer su se hvatali u kostac sa mnogo,mnogo problema.Naravno da je ovo mesto gde svako treba i mora da iznese svoje misljenje u vezi sa AMS-om,ali ako neki lik przi gumu od 150evra da bi ispo baja a clanarinu negoduje zbog njene visine onda brkamo loncice. Cestitam na trudu,vremenu i volji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ce ''Koliba'' biti mala u subotu. Trebace nam malo vise mesta. Bolje da smo u ''Hajat'' otisli u !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulegm 1 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd, gornji milanovac Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi Turci...Tud' i mali s tranzistorom 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm 26. Blajbinger 27. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 1, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm 26. Blajbinger 27. _Alexa_ ( novajlija ) 28. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ima šanse da tamo nosimo neke table 2x2 na kojima će pisati nick sa foruma? Nema smisla da opet ne upamtim ko je ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem :'( ) Moze i na pp Hvala unapred ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ima šanse da tamo nosimo neke table 2x2 na kojima će pisati nick sa foruma? Nema smisla da opet ne upamtim ko je ko Ja se sa nekima upoznajm iznova na svakoj akciji, po 6 puta. To je tak` normAlno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem Plačko ) Moze i na pp Hvala unapred Zelenko +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem Plačko ) Moze i na pp Hvala unapred Zelenko +1 Zelenko ...ne sviram svadbu...ali svejedno ne mogu da stignem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ima šanse da tamo nosimo neke table 2x2 na kojima će pisati nick sa foruma? Nema smisla da opet ne upamtim ko je ko Ja se sa nekima upoznajm iznova na svakoj akciji, po 6 puta. To je tak` normAlno. ;D Ja baš volim da upoznajem nove ljude, ali jedne te iste baš toliko puta? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima veze, bar ćeš ih zapamtiti 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Octobar 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm 26. Blajbinger 27. _Alexa_ ( novajlija Namigivanje ) 28. Zeljkamp i Daca (verovatno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste problem ali ćemo ga rešiti članskim kartama koje su i identifikacione pa ako su vidno istaknute onda ovakve stvari više ne bi trebalo da se dešavaju. Nažalost sada nemamo gotove članske karte jer je tek učlanjivanje u toku pa će sve proći kao i do sada, upoznaćemo se ponovo. Ovu neprijatnost smo donekle ublažili kada smo imali druženje sa Božom i Gaborom. Nije vožnja, nije akcija nego sedenje i ćaskanje pa ko se javi za reč počne izlaganje predstavljanjem, ''ja sam taj i taj...'' Nije ni to srećno rešenje ali šta da se radi, ovom problemu su ipak dani odbrojani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 2, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos jednom informacija za one koji ne mogu u subotu da dodju, kako stojimo sa nedeljom i gde? ( u subotu sviram svadbu, pa ne mogu da stignem Plačko ) Moze i na pp Hvala unapred Zelenko +1 ;D Da ponovim, kada se oko subote uveče bude znalo koliko vas ne može da stigne, dogovorićemo se. Zasad je termin oko 15h na Novom Beogradu, ali preciznije u subotu uveče, kad budemo imali broj zainteresovanih za nedelju, da se prema tome organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Forrest Gump 2. Jager 3. Negro 4. Vlajko Opušten 5. quasaar 6. 3OPAH 7. severian 8. Neskebg 9. Zoltan 10. Vlada Afrika 11. ProjectLord??? - pukla sajla od kvacila, razdrndana papucica od menjaca Tužan ne znam dal cu uspeti da popravim do subote Molim? 12.Dzoniboss 13.Djomla 14.lord_oblivion 15.Popsy - najverovatnije... 16. zec +1 17. Dzoks 18. tomerc +1 19. wllada 20. Grof (ali putuje najverovatnije sam, čisto protiv uroka ) 21. Zille-nbg (na 2 ili 4 tocka) 22. viktorijab 23. Natasa & Daki 24. zakarus 25. vulegm 26. Blajbinger 27. _Alexa_ ( novajlija Namigivanje ) 28. Zeljkamp i Daca (verovatno) 29. Rasha + Ceccca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...