davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, mlad si čovek, voliš "golotinju" ;D Da sam na tvom mestu ja bi uzeo horneta ili sv suzukija,i kraj price. Opet kazem Hornetu sam za sada najblizi i po finansijama i po izgledu i kvalitetu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se nosim mislju da uvezem nesto iz Slovenije recimo tamo imam gomilu rodbine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes. Pogledaj na www.avto.net za 2500eura moze se kupiti pristojan motor i dok ga ocarinis, registrujes, izadje na 3000, i opet ce ispasti jeftinije nego kod nas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes. Pogledaj na www.avto.net za 2500eura moze se kupiti pristojan motor i dok ga ocarinis, registrujes, izadje na 3000, i opet ce ispasti jeftinije nego kod nas... Da znam i ja intenzivno pratim vec duze vreme te oglase nasao sam par zanimljivih oglasa za male pare,videcemo sta ce biti mozda i uvezem nesto! EDIT: Ovo mi je zapalo za oko: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3082257 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3153555 JAKO ZANIMLJIVO I SIPLATIVO ZA UVESTI! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buxi 1 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponude za tebe ;D ER6n- ABS. Kupljen 11.08 u Mimoto-u. Hteo sam da iznenadm zenu za rodjendan pa sam malo preterao. Jbga, zena mi mala pa joj je i ER6 malo velik. Ona je dobila drugi motor a ovaj nam ostao viska. Motor skoro da nije vozen, presao manje od 200km. Za uslove placanja mozemo da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponude za tebe ;D ER6n- ABS. Kupljen 11.08 u Mimoto-u. Hteo sam da iznenadm zenu za rodjendan pa sam malo preterao. Jbga, zena mi mala pa joj je i ER6 malo velik. Ona je dobila drugi motor a ovaj nam ostao viska. Motor skoro da nije vozen, presao manje od 200km. Za uslove placanja mozemo da se dogovorimo Pusti mi PP sa informacijama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na www.avto.net I ja dugo trazim svoj sledeci motor, i ovde nadjoh nesto zbog cega ni ja sad ne mogu da spavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na www.avto.net I ja dugo trazim svoj sledeci motor, i ovde nadjoh nesto zbog cega ni ja sad ne mogu da spavam Znam kako ti je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 27, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako su to slatke muke Svaka ti cast kako imas zivaca da cekas na najbolju ponudu, svaki svoj motor sa kupovao u roku od 10 dana od kad prodam predhodni, jednostavno nemam zivaca da cekam, izaberem sta mislim da je najbolje u tom trenutku i kupujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako su to slatke muke Svaka ti cast kako imas zivaca da cekas na najbolju ponudu, svaki svoj motor sa kupovao u roku od 10 dana od kad prodam predhodni, jednostavno nemam zivaca da cekam, izaberem sta mislim da je najbolje u tom trenutku i kupujem EEEEE pa zato ja ne spavam nocima druze,a pogledaj kakvi dani naplju ocu da riknem! Ali sve se nesto bojim da ne pogresim i da se posle kajem ali sva je prilika da cu morati da presecem uskoro pa kud puklo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes. Pogledaj na www.avto.net Bolje da nikad nisam otvorio taj sajt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes. Pogledaj na www.avto.net Bolje da nikad nisam otvorio taj sajt. Covece neka neko edituje ovaj post odseliceo se svi u SLO ako ovako nastavimo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako su to slatke muke Svaka ti cast kako imas zivaca da cekas na najbolju ponudu, svaki svoj motor sa kupovao u roku od 10 dana od kad prodam predhodni, jednostavno nemam zivaca da cekam, izaberem sta mislim da je najbolje u tom trenutku i kupujem ja motor moram da kupim isti dan ili eventualno sutradan. Pare kod mene brzu nestanu i sto vise cekam sve manje para imam ;D zato kad mi neko kaze strpi se i sakupi jos para ja se samo nasmejem ;D Zato je zamena majka trgovine,jos ako dobijes i doplaticu ,auuu bog da te vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ne veruješ valjda slovencima???Ne budi naivan sinko a zapamti novo je novo...Inače ima jedan TransAlp star dve godine košta 5.000 al je prešao samo 20.000 ,neogreban,fabričko stanje + koferi....besno dobro....uzgred motor od deset godina ima sigurnih 70.000 do 100.000 a za starije da nepričamo....ne žuri biće motora...jeftinijih...ti si prvi čovek koga ''srećem'' ove godine da kupuje motor za keš..!!! Pa iskreno to i ja mislim da je moja prednost ako se tako moze nazvati kes u dzepu! Znam sta kazu "smiren spasen" ali crv radi li radi! ;D Transalp lep ali za mene skup! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 27, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To o cemu pises je nesto standardno, zato kilometrazu kod polovnih motora ne treba UOPSTE gledati, vec se gleda opste stanje motora. Tvrdim da je na 99% motora u oglasima vracana kilometraza, sto kod nas, sto u inostranstvu pre nego sto je dosao kod nas. Pogledajte oglase, u Srbiji su skoro svi motori presli 30-40.000 km bez obzira na godiste, nije li to malo sumnjivo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da ti tupim oko kupovine posebnog modela... inace ja sam za ovu turu trazio horneta u S varijanti,ali nikako nisam mogao da nadjem dobro ocuvan primerak/po nekoj razumnoj ceni...pa sam kupio ovo sto pise u top stanju i za sada sam zadovoljan... elem,samo to sto mozes da spustis lovu na sto moze da obori cenu motora i do 500e... ja ne bih ,da imam kes,pregovarao preko telefona,pp-a,idi na licino mesto i vadi suske! uzgred,kojim se ulicama kreces i gde drzis lovu? ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes. Pogledaj na www.avto.net Bolje da nikad nisam otvorio taj sajt. Covece neka neko edituje ovaj post odseliceo se svi u SLO ako ovako nastavimo! Evo počelo je: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42531.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec duze vreme pratim motore po Sloveniji... Kakvih motora ima za 1500 eura da ne povjerujes. Pogledaj na www.avto.net Bolje da nikad nisam otvorio taj sajt. Covece neka neko edituje ovaj post odseliceo se svi u SLO ako ovako nastavimo! Evo počelo je: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42531.0 EXTRA! Mozda uzmem jos neku kintu imam tamo rodbine koja vozi motore kolko oces! ;D elem,samo to sto mozes da spustis lovu na sto moze da obori cenu motora i do 500e... ja ne bih ,da imam kes,pregovarao preko telefona,pp-a,idi na licino mesto i vadi suske! uzgred,kojim se ulicama kreces i gde drzis lovu? ;D ;D Tako i gledam do 3200-3500e pa se cenkam jes da nije u redu prema jadnim prodavcima ali sta cu! ;D Pare drzim na sigurnom ispod jastuka! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vas pitam sta mislite o ovome: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=40442&trazi=1&ur=1&model=0&tip=hornet&m=Honda-hornet bio,video,i sta da kazem evo detaljnog opisa: znaci stranac(zemlja uvoza Italija),prodavac kaze da je pretrpeo manji pad sta god to znacio jedina vidljiva posledica je ogredotina na rezervoaru,cena sa ulaznim papirima 1800e na moje ime su papiri odnosno bili bi,gume nove,volan drugaciji neki street fight,rucice takodje,servis nije radjen od kad je uvezen,ogrebotina na rezervoaru ne velika,nosac tablice i karbon migavci,prodavac kaze da je druk lager (sta god to bilo) malo losiji ali moze da gura,bio je hladan kad sam dosao upalio kao mina bez problema,lepo ide,vuce,na tabli 40000 km (ko zna koliko je presao),godina 2000,od prilike to je u kratkim crtama,e da i plocice imaju dosta "mesa" a diskovi nemaju riseva ni prednja dva a ni zadnji! E sam moje pitanje je koliko je realno platiti za ovaj motor i vredi li ga uopste uzimati? Eksperti izvolite.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan za cenu bih rekao da nije skupo... ali bitnije je da neko podje sa tobom,ajde drugari iz Bg koji se razumete u meanike, javljajte se! da se ja pitam, ja bi poveo bokilica i nista ne bi dir`o! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan za cenu bih rekao da nije skupo... ali bitnije je da neko podje sa tobom,ajde drugari iz Bg koji se razumete u meanike, javljajte se! da se ja pitam, ja bi poveo bokilica i nista ne bi dir`o! Prihvatam hocu reci molim sve ljude dobre volje koji bi mi pomogli u kupovini ovog motora da se jave! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan u medjuvremenu dok cekas da se neko javi,mozda ga i proveris ovde: http://coordinamento.mininterno.it/servpub/ver2/SCAR/cerca_targhe_ing.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja jedva sacekao 10 dana da stigne. Ne znam sta bi me nateralo da biram mesec dana! Nasao bi ga za tri! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja jedva sacekao 10 dana da stigne. Ne znam sta bi me nateralo da biram mesec dana! Nasao bi ga za tri! ;D Ne staj mi na muku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ...znam kako ti je, posto su mi motor isporucili ranije od dogovorenog ali sam papire cekao jos 10 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...