Dalibor92 1 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da sam mnogo mladji, ali tu sam da ucim od vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste vi super ekipa, voleo bih da vas upoznam... a i usao sam u grupu na fejsu... Auuu,kako si se zajebo!!! ;D Nema veze... Jeste da sam mnogo mladji, ali tu sam da ucim od vas... Uf,eve nam ga još jedan mazohista,sa sve Speedarom od 125 cvetića! :o... Jeeeebali smo ježa u ledja! Dobro došao ti nama ovdi,pa nek ide život! Masivno te pozdravljamo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A sad svi lepo mrš na spavanje,kad nemate muda za obožavajući off-topic! Inače,jebaće nam kevu ImperoTransferoModerator! ;D... ...A i ovako i onako će...Kome je sudjeno da ga jebu,same mu gaće spadaju! ;D ;D ;D Laku noć želim svima!...Masivni pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce nek se javi meni na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da sam mnogo mladji, ali tu sam da ucim od vas... ma nisi mnogo mladji, ovo 92 u nicku, pretpostavljam da znaci da si 92.god a ako je tako, onda si samo 4 god mladji od mene. a ja sam do sada bio najmladji... sto znaci da imamo novog GUSTERA i da vise mene niko (Dzoks) nece da maltretira jeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti nadaj, lepo je to... Mislim, kad se covek nada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti nadaj, lepo je to... Mislim, kad se covek nada ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan haha, znaci sad cete mene da maltretirate? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Necemo mi.... nego Dzoks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta bre necemo? ma hocemo! ja hocu... ima da se izivljavam samo tako salimo se, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li ti hoces? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dalibora sam ja najmladji :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe Bogdane mi i čekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na prolece prvom prilikom dolazim, taman da se vidim sa nekim rodjacima, drugom a i da vama upropastim vikend ;D. P.S. Zovem se Marko Bogdanovic, skraceno Bogda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks iz kog dela Temerina si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Al ce biti veselo na prolece kad krenemo da orgi... ma da se vozamo ovako dzumle na gomili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da napravimo neki party na zimu, recimo u balanseru.... da se skupimo svi onako...lepo....kao sto mi znamo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ajde to mi je pod nosom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 6, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice mozeeeee!!!! taman sam zaboravila na muke posle otvaranja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Aj stvarno malo da obratimo paznju gde sta pisemo! Cak je i meni koji sedi kod kuce za racunarom dosta vremena, tesko da sve ispratim. Ipak nam znaci sto je ova tema ovde a ne u MK. A verovatno se svi slazemo da nam je bitna!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi : 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks 8. wllada 9. Ruzica Pocasni clanovi : 10. Slayer 11. Blackbite Mangulice pripravnici: 12. Zile 13. Swa i ja bih se dopisao kod vas ako moze 14. melcor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @melcor Na prvom mestu je ucesce u druzenjima i zajednickim voznjama, pa tek onda mozemo da te dopisujemo, ako nakon toga izrazis zelju. Da ne shvatis pogresno, niko nema nista protiv tebe, ali niko i ne zna nista o tebi, jer mangulice ipak nisu online MK, a snaga svakog kluba lezi upravo u njenim clanovima, koji ipak moraju da se znaju i uklope medjusobno da bi stvar funkcionisala. @Dalibor92, ista prica vazi i za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je jasno pisao sam se sa Dzoksom i sve mi je objasnio shta da radim kad sam uzeo motor na kraju sezone jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...