Swa 58 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dame i gospodo, decaci i devojcice.... Posto sam se ja igrao pravljenja sajta, imam ideju da u delu "clanovi kluba" postavim imena i prezimena svih clanova i pored toga da stavim slicicu kako ko izgleda (portret). Pa bih vas zamolio da mi posaljete vase slicice na izz38@neobee.net pa da se ja igram dalje Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o ovom sajtu na google? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o ovom sajtu na google? Da prica o tome sajtu, od neceg mora da se pocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neke normalne slicice, ili zajebancije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan neke normalne slicice, ili zajebancije ? Pa kako god....samo da se vidi lik.... recimo skroz mi odgovara Blajbingerova slika koju je relativno davno postavio za dobro jutro ako se secas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahhahhahahhaha, e ako takve mogu, onda ti saljem uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari i "Zvanicnog saopstenja" Prisivci su stigli pa bi bio red da se clanovi jave, kako bi iste preuzeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan e wild hogs kako ja da budem član ako rešim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahhahhahahhaha, e ako takve mogu, onda ti saljem uskoro Eno te sa kalasem stojis http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/clanovi-kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e wild hogs kako ja da budem član ako rešim Evo procitaj statut pa zakljuci http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/statut-kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahhahhahahhaha, e ako takve mogu, onda ti saljem uskoro Eno te sa kalasem stojis http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/clanovi-kluba Izvinte,moliću lepo?!...A el IMATE vi autorska prava da MOJA autorska dela objavljivate kako,i gde oćete,a??? ...E, pa nemate bre!!!...Taj neki tamo samoinicijativni urednik Googličarsko-Manguličarskog sajta mi za ovu slikovitu blamažu dodje rezervoar goriva!!!...Sve ću veze po štampama da aktiviram!!!... Ima bre da osvanete i u Kuriru,i Blicu,i u Pressu...I u Politiki isto!!!... Ne može to tako!!! Pa nije bre moj qrac geodetski kolac,da ga svaki pobada tamo gde mu se ćefne!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahhahhahahhaha, e ako takve mogu, onda ti saljem uskoro Eno te sa kalasem stojis http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/clanovi-kluba Izvinte,moliću lepo?!...A el IMATE vi autorska prava da MOJA autorska dela objavljivate kako,i gde oćete,a??? ...E, pa nemate bre!!!...Taj neki tamo samoinicijativni urednik Googličarsko-Manguličarskog sajta mi za ovu slikovitu blamažu dodje rezervoar goriva!!!...Sve ću veze po štampama da aktiviram!!!... Ima bre da osvanete i u Kuriru,i Blicu,i u Pressu...I u Politiki isto!!!... Ne može to tako!!! Pa nije bre moj qrac geodetski kolac,da ga svaki pobada tamo gde mu se ćefne!!! ;D ;D ;D Pa nemojte tako kolega... Ovo je cisto dobronamerno bilo, da docaram ljudima kakve su mangulice Ako treba da uklonim, uklonicu, samo da ne budem u Kuriru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahhahhahahhaha, e ako takve mogu, onda ti saljem uskoro Eno te sa kalasem stojis http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/clanovi-kluba Izvinte,moliću lepo?!...A el IMATE vi autorska prava da MOJA autorska dela objavljivate kako,i gde oćete,a??? ...E, pa nemate bre!!!...Taj neki tamo samoinicijativni urednik Googličarsko-Manguličarskog sajta mi za ovu slikovitu blamažu dodje rezervoar goriva!!!...Sve ću veze po štampama da aktiviram!!!... Ima bre da osvanete i u Kuriru,i Blicu,i u Pressu...I u Politiki isto!!!... Ne može to tako!!! Pa nije bre moj qrac geodetski kolac,da ga svaki pobada tamo gde mu se ćefne!!! ;D ;D ;D ahahahhaahhahahahahahahahhhahahahahahhahahahahahahhahahahaha, jooooj upisao sam se od smeha hahahahhaha ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to je taj cuveni Blajbingerov stil ophodjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan @ SWAhili Pa nemojte tako kolega... Ovo je cisto dobronamerno bilo, da docaram ljudima kakve su mangulice Ako treba da uklonim, uklonicu, samo da ne budem u Kuriru :'( A sad smo kolege???...Kakav bre kolega?!...Bilo dobronamerno,a?...Ti će nekom nešto da doćaraš??? A da ti ja onako malo dobronamerno,isprebijam te tvoje prstiće,s kojima si s MOOOJE roštilj žice ždrao!!! Pa ćeš onda kur moj malo da tipkaš na tastaturu u svojoj budućnosti??? Sramota jedna ova današnja mladež! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ SWAhili Pa nemojte tako kolega... Ovo je cisto dobronamerno bilo, da docaram ljudima kakve su mangulice Ako treba da uklonim, uklonicu, samo da ne budem u Kuriru :'( A sad smo kolege???...Kakav bre kolega?!...Bilo dobronamerno,a?...Ti će nekom nešto da doćaraš??? A da ti ja onako malo dobronamerno,isprebijam te tvoje prstiće,s kojima si s MOOOJE roštilj žice ždrao!!! Pa ćeš onda kur moj malo da tipkaš na tastaturu u svojoj budućnosti??? Sramota jedna ova današnja mladež! ;D ;D ;D e da, kad si vec spomenuo zicu... imam mali problem da je nadjem... mislim, tu je negde, samo ne mogu da se setim gde sam je ostavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan @ SWAhili Pa nemojte tako kolega... Ovo je cisto dobronamerno bilo, da docaram ljudima kakve su mangulice Ako treba da uklonim, uklonicu, samo da ne budem u Kuriru :'( A sad smo kolege???...Kakav bre kolega?!...Bilo dobronamerno,a?...Ti će nekom nešto da doćaraš??? A da ti ja onako malo dobronamerno,isprebijam te tvoje prstiće,s kojima si s MOOOJE roštilj žice ždrao!!! Pa ćeš onda kur moj malo da tipkaš na tastaturu u svojoj budućnosti??? Sramota jedna ova današnja mladež! ;D ;D ;D e da, kad si vec spomenuo zicu... imam mali problem da je nadjem... mislim, tu je negde, samo ne mogu da se setim gde sam je ostavio Oooo,balavc li ni jedan s Ledine,tuj li si,a?...Samo se ti zajebavaj s moju žicu!!!... Tebi ću noge da skratim,pa ni onog tvog Passata Kuravana belog neš da vozaš!...Bem li ti! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ SWAhili Pa nemojte tako kolega... Ovo je cisto dobronamerno bilo, da docaram ljudima kakve su mangulice Ako treba da uklonim, uklonicu, samo da ne budem u Kuriru :'( A sad smo kolege???...Kakav bre kolega?!...Bilo dobronamerno,a?...Ti će nekom nešto da doćaraš??? A da ti ja onako malo dobronamerno,isprebijam te tvoje prstiće,s kojima si s MOOOJE roštilj žice ždrao!!! Pa ćeš onda kur moj malo da tipkaš na tastaturu u svojoj budućnosti??? Sramota jedna ova današnja mladež! ;D ;D ;D Pa kolege, nego sta.... jel vozimo motore ili ne (doduse moj nije tranzistor sa pomocnim motorom)? Ti onda posalji sliku gde si u odelu, sve fino lepo pa cu tu da okacim.... ili nece ni biti slike... lepo pise u statutu, clan 10. "Svaki član može a i ne mora". Tako da opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oooo,balavc li ni jedan s Ledine,tuj li si,a?...Samo se ti zajebavaj s moju žicu!!!... Tebi ću noge da skratim,pa ni onog tvog Passata Kuravana belog neš da vozaš!...Bem li ti! ;D ;D ;D u jbt, sto je opasan ovaj Blajb kad se naljuti ;D ;D ;D ajde de, nemoj da places, sutra ti donosim zicu, samo da je ispravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo,balavc li ni jedan s Ledine,tuj li si,a?...Samo se ti zajebavaj s moju žicu!!!... Tebi ću noge da skratim,pa ni onog tvog Passata Kuravana belog neš da vozaš!...Bem li ti! ;D ;D ;D u jbt, sto je opasan ovaj Blajb kad se naljuti ;D ;D ;D ajde de, nemoj da places, sutra ti donosim zicu, samo da je ispravim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo,balavc li ni jedan s Ledine,tuj li si,a?...Samo se ti zajebavaj s moju žicu!!!... Tebi ću noge da skratim,pa ni onog tvog Passata Kuravana belog neš da vozaš!...Bem li ti! ;D ;D ;D u jbt, sto je opasan ovaj Blajb kad se naljuti ;D ;D ;D ajde de, nemoj da places, sutra ti donosim zicu, samo da je ispravim ;D ;D ;D Bem li vam lebarnik,balavurdijo jedna!...Ma,ete vam je žica,ebala vas ista!...Nabaviću ja i bolju i veću! Ne najeli se daBogda! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste vi super ekipa, voleo bih da vas upoznam... a i usao sam u grupu na fejsu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi daleko, upoznaces se! Kad krene prolece, krecu voznje i eto..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste vi super ekipa, voleo bih da vas upoznam... a i usao sam u grupu na fejsu... Auuu,kako si se zajebo!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste vi super ekipa, voleo bih da vas upoznam... a i usao sam u grupu na fejsu... Auuu,kako si se zajebo!!! ;D Nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...