Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako: CAGIVA MITO je pored aprilie RS jedan od najboljih i najlepsih motora u klasi. Imam cagivu vec 2 sezone i imam samo reci hvale. Ima 7 brzina, ubrzava kao luda, ide brzo, trosi od 5,5 do 9 litara, zavisi od voznje... Ima snagu za sve, za putovanje cak i sa 2 osobe bez problema... Ako kupis cagivu ne mozes da se pokajes. Pozzz Svako hvali svoje magare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Milossmmt, zna covjek ;D ;D ;D ;D ;D Kad Lifan zaurlice na 10000rpm :o Poskacu ljudi iz kafica, dvije rore... @cagivamito Motor jest lijep i jak, ali 9 litara, ja bih radije kupio hiljadarku, trosice isto a ice 125 4T ce ti potrositi najvise 4 litre, nece ici 180, ali ice solidno. Sta ce ti vise, ako nemas 18 i ne treba ti, osim ako ti se ne gine... Za zvuk cvaje me ne mozete ubijediti, to je stvar ukusa, meni se ne svidja i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 125 4T ce ti potrositi najvise 4 litre, nece ici 180, ali ice solidno. Sta ce ti vise, ako nemas 18 i ne treba ti, osim ako ti se ne gine... Sto je covek u pravu u pravu je.. Dok sam na putu drzao 80-100 bilo dobro, kad sam nalozio na 140kmh , 3put zamalo da poginem u subotu.. pa ti vidi.. Mada neznamo mi sad koliko si ti iskusan. Npr. pusti Petzu (cagivamito) on je stari vuk on cepa VTR-a sam tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...