Jump to content

Moto Zajednica

prodajem hondu cx 500

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: super tenere 750

Odlicno fabricko stanje,bez ulaganja,vredi videti.Godiste 1984,kilometraza 52500.Vlasnik 5 god.Motor je redovno servisiran i uz njega idu bocni koferi. 064-3517940 i fiksni 882-303.

post-4775-12879051336321_thumb.jpg

post-4775-12879051337028_thumb.jpg

post-4775-12879051337753_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Ai !!! Bruka ! Sad si mi dao 1900 razloga da se okachim u garazi ! ;D Zavidim buducem vlasniku , srecno sa prodajom !

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: HONDA VFR 800 Fi

Napisi samo koja je snaga (ima 2 verzije), i da li je registrovan. Inace, imao sam takav 5 godina, ali ne custom. Pouzdan, udoban, neunistiv...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Mislim da sam je video juce ilk prekljuce u ulici Kraljevica Marka preko puta skole ?

Lep motor .

• U prolazu, 64 postova

Napisi samo koja je snaga (ima 2 verzije), i da li je registrovan. Inace, imao sam takav 5 godina, ali ne custom. Pouzdan, udoban, neunistiv...

Jaca je verzija 50 ks,registrovan je do 06.2010

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: Pan european 1300

Hvala svima.Inace, ja sam vlasnik motora i uvezen je od prvog vlasnika.Agregat je perfektan i sve je fabricko,jedino je sic presvucen.

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

motor je nemam reci,da imam para kupio bih da mi stoji u sobi,da ga ne bi uprljao vozeci.molim te daj br.tel. majstora ko ti je presvlacio sediste,napravio je vrhunski,bolje od originala.pozdrav.

• U prolazu, 64 postova

molim te daj br.tel. majstora ko ti je presvlacio sediste,napravio je vrhunski,bolje od originala.pozdrav.

to je uradio prvi vlasnik u nemackoj

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Auuu hebote,brutalno izgleda

ostao sam bez texta  :o :o :o :o :o

Tako se lozim na retke i ovako nenormalno ocuvane primerke,ne znam sta bih ti ponudio kad para nemam  :(

• I N S T R U K T O R, 1208 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Vrlo lep primerak, i mene licno odusevljavaju stariji motori ali bas dobro ocuvani kao sto je i ovaj.

Jedino, ako ste prijatelji coveku, dajte mu jednu pohvalu dnevno da bi ovakav motor ostao na prvoj strani da bi ga lakse primetio i neko ko bi ga kupio.

Ovako ishvaliste coveku motor, pare niko ni ne pominje, dva dana ide ono lep, lep , bas je lep i prelep,ispucasmo pohvale i motor potonu u zaborav zajedno sa svim ostalim oglasima, sa isto tako hvaljenim motorima.

Hajde neka danas neko nesto ponudi, pa sutra opet jedno " lep" itd. red slanine pa red sunke  ;) !

Hajde da nesto promenimo, da mozda razbijemo maler pa covek mozda bude prvi koji je posle pola godine i prodao ono sto je oglasio.

• U prolazu, 64 postova

ako ste prijatelji coveku, dajte mu jednu pohvalu dnevno da bi ovakav motor ostao na prvoj strani da bi ga lakse primetio i neko ko bi ga kupio.

Veruj mi druze da vlasnik ovog motora (nick BOSS) ne poznaje nikog sa ovog foruma sem mene(skolski drugari) da bi ga drugi hvalili da bi motor bio na prvoj strani,a razlog sto sam ja umesto njega dao oglas je to sto ima problem sa racunarom(malo radi,malo ne radi)

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

ako ste prijatelji coveku, dajte mu jednu pohvalu dnevno da bi ovakav motor ostao na prvoj strani da bi ga lakse primetio i neko ko bi ga kupio.

Veruj mi druze da vlasnik ovog motora (nick BOSS) ne poznaje nikog sa ovog foruma sem mene(skolski drugari) da bi ga drugi hvalili da bi motor bio na prvoj strani,a razlog sto sam ja umesto njega dao oglas je to sto ima problem sa racunarom(malo radi,malo ne radi)

Pa nije covek ni mislio da motor hvale ljudi koji ga poznaju.

• I N S T R U K T O R, 1208 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Ma i ja sam u istoj situaciji, i ja prodajem motor koji svi hvale a niko ne kupuje, pa rekoh, da malo pomognem, da neko umesto lepih reci ponudi neki evric, vidim to se vec i zaboravilo kako se radi.

A i sto se hvalenja tice, pokusao sam samo da pomognem, ispuca se hvaljenje u dan ili dva, a motor osta neprodat.

Pa onda na zalost pocnu Akcije samo danas, pa samo do prvog itd... pogledajte samo sve ove nase oglase, jedna grupa prodaje, druga grupa da moralnu podrsku, a one trece grupe, svima nama tako potrebne, nigde nema...

Pozdrav i Sretno sa prodajom !  I meni se ovaj motor svidja, onako nedeljom, da celo selo zavidi, eh..

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Nije da se ne prodaje,eno čovek udade DR-a 800 juče,ali tek kad je sišao na 1400 e. Takva je kriza da više nema cene i vrednosti,motor vredi onoliko koliko se na tržištu pokaže,nažalost.(ili na sreću malobrojnih koji imaju keš  ;) )

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja