nikola1979 1 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno fabricko stanje,bez ulaganja,vredi videti.Godiste 1984,kilometraza 52500.Vlasnik 5 god.Motor je redovno servisiran i uz njega idu bocni koferi. 064-3517940 i fiksni 882-303. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem 1900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ai !!! Bruka ! Sad si mi dao 1900 razloga da se okachim u garazi ! ;D Zavidim buducem vlasniku , srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam istu takvu i navozio se slatko.Odlican primerak i srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtimer 6 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: HONDA VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Napisi samo koja je snaga (ima 2 verzije), i da li je registrovan. Inace, imao sam takav 5 godina, ali ne custom. Pouzdan, udoban, neunistiv... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam je video juce ilk prekljuce u ulici Kraljevica Marka preko puta skole ? Lep motor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da je motor sa tim godištem tako dobro očuvan ??? Sve pohvale prethodnim vlasnicima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sa slika, retko ocuvan primerak...Japanski Guzzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi samo koja je snaga (ima 2 verzije), i da li je registrovan. Inace, imao sam takav 5 godina, ali ne custom. Pouzdan, udoban, neunistiv... Jaca je verzija 50 ks,registrovan je do 06.2010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija,bas dobar primerak.Da li bi menjao za Jamanu YBR 125?Ima ga negde u oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bez zamene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima.Inace, ja sam vlasnik motora i uvezen je od prvog vlasnika.Agregat je perfektan i sve je fabricko,jedino je sic presvucen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pojavi se ovde pokoji primerak koji zasluzuje,sto bi rekli u Akademiji Nauka''respect brate''!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Respect. Fenomenalan oldtimer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan motor je nemam reci,da imam para kupio bih da mi stoji u sobi,da ga ne bi uprljao vozeci.molim te daj br.tel. majstora ko ti je presvlacio sediste,napravio je vrhunski,bolje od originala.pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan molim te daj br.tel. majstora ko ti je presvlacio sediste,napravio je vrhunski,bolje od originala.pozdrav. to je uradio prvi vlasnik u nemackoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu hebote,brutalno izgleda ostao sam bez texta :o :o :o :o :o Tako se lozim na retke i ovako nenormalno ocuvane primerke,ne znam sta bih ti ponudio kad para nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Motor BRUKA koliko je lep!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uh, jbt ovo se zaista retko viđa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Septembar 25, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep primerak, i mene licno odusevljavaju stariji motori ali bas dobro ocuvani kao sto je i ovaj. Jedino, ako ste prijatelji coveku, dajte mu jednu pohvalu dnevno da bi ovakav motor ostao na prvoj strani da bi ga lakse primetio i neko ko bi ga kupio. Ovako ishvaliste coveku motor, pare niko ni ne pominje, dva dana ide ono lep, lep , bas je lep i prelep,ispucasmo pohvale i motor potonu u zaborav zajedno sa svim ostalim oglasima, sa isto tako hvaljenim motorima. Hajde neka danas neko nesto ponudi, pa sutra opet jedno " lep" itd. red slanine pa red sunke ! Hajde da nesto promenimo, da mozda razbijemo maler pa covek mozda bude prvi koji je posle pola godine i prodao ono sto je oglasio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako ste prijatelji coveku, dajte mu jednu pohvalu dnevno da bi ovakav motor ostao na prvoj strani da bi ga lakse primetio i neko ko bi ga kupio. Veruj mi druze da vlasnik ovog motora (nick BOSS) ne poznaje nikog sa ovog foruma sem mene(skolski drugari) da bi ga drugi hvalili da bi motor bio na prvoj strani,a razlog sto sam ja umesto njega dao oglas je to sto ima problem sa racunarom(malo radi,malo ne radi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ako ste prijatelji coveku, dajte mu jednu pohvalu dnevno da bi ovakav motor ostao na prvoj strani da bi ga lakse primetio i neko ko bi ga kupio. Veruj mi druze da vlasnik ovog motora (nick BOSS) ne poznaje nikog sa ovog foruma sem mene(skolski drugari) da bi ga drugi hvalili da bi motor bio na prvoj strani,a razlog sto sam ja umesto njega dao oglas je to sto ima problem sa racunarom(malo radi,malo ne radi) Pa nije covek ni mislio da motor hvale ljudi koji ga poznaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Septembar 25, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam u istoj situaciji, i ja prodajem motor koji svi hvale a niko ne kupuje, pa rekoh, da malo pomognem, da neko umesto lepih reci ponudi neki evric, vidim to se vec i zaboravilo kako se radi. A i sto se hvalenja tice, pokusao sam samo da pomognem, ispuca se hvaljenje u dan ili dva, a motor osta neprodat. Pa onda na zalost pocnu Akcije samo danas, pa samo do prvog itd... pogledajte samo sve ove nase oglase, jedna grupa prodaje, druga grupa da moralnu podrsku, a one trece grupe, svima nama tako potrebne, nigde nema... Pozdrav i Sretno sa prodajom ! I meni se ovaj motor svidja, onako nedeljom, da celo selo zavidi, eh.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije da se ne prodaje,eno čovek udade DR-a 800 juče,ali tek kad je sišao na 1400 e. Takva je kriza da više nema cene i vrednosti,motor vredi onoliko koliko se na tržištu pokaže,nažalost.(ili na sreću malobrojnih koji imaju keš ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...