Kiro 153 Napisano Jun 30, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Brate otvori tu sliku u Paint-u (to sigurno imas) onda ides na padajuci meni IMAGE/STRETCH-SKEW i pojavi ti se mala tabela.Gore gde ti pise STRETCH, u ona dva kvadratica pises za koliko procenata zelis da smanjis sliku.Upises 50 i u jedan i u drugi.Probaj, prosto je.Al prvo napravi kopiju slike, pa na njoj radi, da ne smanjujes original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 30, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan hvala kiro!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 30, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan imam josh jednu slikanu sa druge strane ali i ja sam na njoj pa reko da vam ne kvarim dozhivljaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 30, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas je ogroman, koliko to cudo ima kila??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 30, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nije to toliko ogromno,takva je fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 30, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći...Hvali svaki, vozi Kawasaki. Ja vise volim Suzu ali trenutno zzr je no.1 u svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 30, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista rekao da je bolje ili losije osim polozaja koji mi se vise svidja na suzukiju a sto se tice mernih instrumenata tj.satova na kawasakiju .Daleko od neke lepote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 30, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovaj ZZR iz Zrenjanina? Ima kod nas jedan isti takav, sa sve koferom, verovatno je to taj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 1, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je bash ovaj bio iz zrenjanina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 1, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista rekao da je bolje ili losije osim polozaja koji mi se vise svidja na suzukiju a sto se tice mernih instrumenata tj.satova na kawasakiju .Daleko od neke lepote. Ma ajd sto nisu lepi, nego koliko ja znam brzinomer ide samo do 300 km/h.Pa ipak je to masina od preko 200 konja.Sto ne stavise bar 320, da se bar od hiljadarki razlikuje... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 1, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista rekao da je bolje ili losije osim polozaja koji mi se vise svidja na suzukiju a sto se tice mernih instrumenata tj.satova na kawasakiju .Daleko od neke lepote. Ma ajd sto nisu lepi, nego koliko ja znam brzinomer ide samo do 300 km/h.Pa ipak je to masina od preko 200 konja.Sto ne stavise bar 320, da se bar od hiljadarki razlikuje... ??? E vidis u poslednjih par godina nema vise pisanja bilo cega po analognim instrumentima.280 je krajnja i maksimalna cifra koju moze(sme)proizvodjac da napise.,i naravno ona jedna crtica preko,bez obzira na kubikazu i krajnju brzinu motocikla.(trebali su umesto te crte da stave npr.tri tackice ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva krava. Vrlo brza krava though. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Široko, dugacko i nisko - to je opis ZZR-a evo kako izgleda na putu u poredjenju sa Peugeot skuterom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 191 cm pa uporedite kolika je ,,krava'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije to krava...To je priplodno govedo simentalske rase. ;D Stvarno je bruka motor.Hvala za fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 15, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vukane legla ti je nije mogla bolje, sad znas koji ti je iduci motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan A mozda bi mu odgovarao i neki special edition. ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 15, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan JEL SI MORAO DA URADIS OVO???Kako sad da spavam? ;D Mama, kakav je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D.FABRICKI. ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 15, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šut ba´ EROT`KA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam neke fotose skinute sa neta. Pa ko zeli, poslacu mu mailom, jer ovako nece. Video klipove ZX14 imas na sajtu YouTube. Download sa dial up konekcijom ce da potraje, ali vredi cekanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...