SpaVe 813 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Одличан јавни наступ, докторе! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 22, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast doktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio nek place...i nek se dobro informise za sledeci put... Doktore 10+! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako postavim zasebnu temu nece jutro docekati, a toga mi je dosta. Ako nema politickih stavova, ako nema provociranja neistomisljenika u vezi sa narkomanijom i slicnog, i ako putopis bude PUTOPIS, nece ga niko taknuti. ...sve 5, a koga zanima TAKAV putopis?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan bravo doktore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan doktora za presednika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Respekt za farbach-a i prijatelje! Kapa dole braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo ja... MK ERE je veoma ozbiljno shvatio akciju podrške Crnoj Reci tako da je nas 13 učestvovalo ovoj akciji... Nisam siguran ali mislim da smo bili najbrojniji što sad više i nije bitno... Ali ono što jeste bitno to je da smo imali jedno lepo druženje i vožnju do samog DRC Crna Reka... topla dobrodošlica od strane brata Brane i štićenika ovog centra... Ono što smo videli, barem što sam ja mogao da primetim je dobro organizovan život u sklopu samog centra sa svom infrastrukturom, mir i harmonija koja se vidi na licima "stanara" a kroz priču sa jednim od njih pokušavam da uhvatim i njihovu stranu viđenja DRC-a... Posle večernje službe brat Brana nas poziva na mega večeru koju su spremili štićenici... moram priznati da je bilo jako ukusno za ostale ne znam ali ja sam se pretovario... ;D Žao mi je što nisam ostao i nedelju jer vidim iz fotosa da ste se super družili ali se nadam da ću neki drugi put imati više vremena... A sad malo sličica... Čekanje u Čačku da se priključimo ostalim učesnicima akcije... Predah ispred Raške... Dolazak u DRC Crna Reka... Veliki centralni plato je skoro popunjen motorima... Smederevski Extremi... Neka čudna igra svetla iznad nas me je podsetila na scene iz filma "Mojsije"... Đole i Vučko proveravaju udobnost Urala... E tada sam spazio stoni fudbal... ovog puta žrtve su bili članovi bratskog kluba iz Srpskog Sarajeva Sima i Pepi... :D Pre polaska Stanko Gordan i ja pravimo dogovor da se vratimo preko Golije... A onda u povratku pravimo kardinalnu grešku umesto posle Ušća skrećemo 5km pre i polazimo pogrešnim putem prema Goliji... Nakon polučasovne vožnje stižemo do vrha zvanog Rudno a onda su nas meštani uputili prema selu Devići do koga ima 15km makadama ali dobrog... :o Dobili smo instrukcije za dve raskrsnice... međutim njih je bilo najmanje deset možete zamisliti koliko smo bili pogubljeni u sred noći na sred Golije bez i jednog orjentira... Da ne dužim... upali smo na šumske puteve zaglavljivali se po blatu padali, kukali, psovali, bilo je situacija kada smo nizbrdo gurali motore jer su šlajfali u dubokom blatu... I kada smo već bili na rubu snage i volje noseći se mišlju da stanemo i zapalimo logorsku vatru i tako sačekamo zoru jedna udaljena sijalica nam je dala snage da nastavimo... i izađosmo pravo na široku ulicu... eh kakva je to radost bila... Ispred lokalne prodavnice lokalna ekipa ispija verovatno poslednju turu... Dugo su u neverici gledali u našem pravcu a onda jedan prozbori.. Odakle vi ljudi dođoste, pa gore niko živ ne ide sem traktori za izvlačenje drva... :o Ispostavilo se da smo izašli u Kraljevačkoj Slatini a da put vodi od Kraljeva do Ivanjice. Dobili smo po pivo od ekipe ispred prodavnice... verovatno smo im ulepšali veče. ;D Ostatk puta smo prošli relativno mirno... Stanko je ubio zeca Gordan je izgubio štift od kvačila a meni je Golija ostavila uspomenu u vidu napuklih plastika polomljenog migavca i oguljene boje sa bočnih strana motora... Ali sad kad iz ovog ugla sve sagledam bilo je ludo i nezaboravno... ...za sada moja najluđa vožnja... ili da ja ipak kupim enduro... ;D Negde na Goliji gde se ništa ne vidi niti čuje... a mi se pogubili ko štene na vašaru... Gordanova honda... Gordan i Stanko dok im je još bilo do slikanja... ;D Prilikom spuštanja niz blatnjave šumske puteve Golije često mi se palio ventilator... Razlog sam video tek sutradan... blato je ušlo u saće hladnjaka celom površinom... Eto toliko od mene i jedan savet na kraju... nikada nemojte pratiti ludu vevericu... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 22, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Čime ste išli kroz šumu? ? ? :o Squi, ti si moj idol! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Čime ste išli kroz šumu? ? ? :o Squi, ti si moj idol! ;D Hvala Bane ali to niko normalan neće uraditi... zato mi pre pristaje "luda veverica" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu braco pa svaka vam cast. Ja jedva savladao brdo ispred centa a vi eR-ovima na trajal...Kapa dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čime ste išli kroz šumu? ? ? :o Squi, ti si moj idol! ;D Hvala Bane ali to niko normalan neće uraditi... zato mi pre pristaje "luda veverica" ;D Rade izbaci slike iz sume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Čime ste išli kroz šumu? ? ? :o Squi, ti si moj idol! ;D Hvala Bane ali to niko normalan neće uraditi... zato mi pre pristaje "luda veverica" ;D Rade izbaci slike iz sume Vlade iz šume samo one dve slike... a veruj da nam posle više nije bilo do slikanja... Sem ako Stanko i Gordan nisu nešto slikali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Stanka razumeo da on ima jos fotografija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 26, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, nek vam je sa srecom. U danasnjem ALO-u vam dodelili skoro celu stranu-odmah novinarsko tracarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan To je bio privatni dogadjaj. Bio je prisutan i novinar B92, a znate kako je ta stanica izvestavala o dogadjajima u Crnoj reci. Covek se lepo najavio i predstavo. Ovaj je dosao sa vec napisanom pricom po fotografije. Usput se prepio, pa se tamo valjao, padao sa motora, pa smo morali da zovemo policiju jer nismo znali da li je naoruzan i sta moze u tako sumracenom stanju svesti da uradi. Na kraju da ne bi snosili bilo kakvu odgovornost za njega, najbolje je da to policija resi. Ugoscen je domacinski, lepo se najeo i napio, nije mu falila dlaka sa glave dok je bio sa nama. Синоћ на ТВ-у видим рекламу за "Време" и чујем реченицу: "Новинар "Времена" са бајкерима...", па данас потражих о Нету не очекујући ову причу, али ево - http://www.vreme.com/cms/view.php?id=887601 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RashaRP 1 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav crnoj reci i moja podrška manastiru i ocu Peranoviću koji je jedini nešto konkretno uradio za spas narkomana, kako fizički tako i duhovni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije cestitam osnivanje kluba! Poznajem oca Branislava licno. Rodjeni brat mi je bio tamo i u Loznici skoro godinu dana i sada je COVEK. I dan danas ako mu je tesko, seti se i pominje Branislava. Dok sam dolazio gore, Pera je vozio motor, neki MZ ili CZ. Farbach, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da dodam sem,da radite pravu stvar i da izdrzite pritiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 26, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hehe. otac Branislav u bikerskoj opremi kuL svaka čast. p.s. moj ortak je bio tamo a nije ni znao za dešavanje, nego išao ocu Branislavu malo u posetu i oduševio se, zvao me da čujem "režanje" ljutih mašina i naravno - doneo mi nalepnice prišivač i privezak svaka čast još jednom! sledeći put idem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Podrška od članova MK IL PARADISO Istočno Sarajevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakin015 2 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim , od pre nekoliko dana i ja sam postao PONOSNI clan mk CRNA REKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Gde moj kum tud i ja. Pocastvovani clan MK CRNA REKA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se pohvalim. Od sinoc sam clan moto kluba CRNA REKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...