shomysss 7 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Veceras oko pola 8 nasao sam u 29-tom L tablicu broj 0793 sa otkinutim coskom pa ako je neko sa foruma izgubio neka se javi!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan video motor na kome je desni ćošak od L tablice ali sam zaboravio koji je bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da odes do Ljermontove pa da ti tamo vide ime i prezime ili jednostavno ostavi je njima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi u Ljermontovu mislim da ti je to najpametnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...