Evil_Zo 9 Napisano Septembar 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XVS650 DragStar Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2004(custom) i 2006(clasic) 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Prvi tri godine a drugi jos uvek vozim 3. Sta mi se dopada: Performanse tacno po mojoj zelji. Suvozacko sediste je demontiranio jer uvek vozim sam pa tako ima sasvim dovoljno snage u svim situacijama. Sa saputnikom nedostaje koje konjce. Potrosnja od 4,5-6 l/100km Pouzdan motor za duge relacije bez umaranja. Predvidivo ponasanje motora u svim situacijama sto ce reci da cesto oprasta greske. 4. Sta je moglo biti bolje: Dodatna oprema za zastitu od vetra i vode neophodna ali prilicno skupa. Ima primedbi da bi kocnice mogle biti bolje. Definitivno su i kocnice u skladu sa citavim motorom i namenom. Polozaj sedenja je odlican za nize vozace. Predpostavljam da bi visi mogli imati po neki problem 5. Moj utisak: Idealan motor za uzivanje u laganoj voznji i za duga krstarenja. U duzim voznjam motor i vozac postaju " jedno" 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1997 2. Vrijeme provedeno na motorciklu:godinu dana oko 6000km 3. Sta mi se dopada:izgled udobnost sigurnost na putu 4. Sta je moglo biti bolje:jača masina za nas malo deblje:) 5. Moj utisak:zamerka malo je lenj nije startan kao 535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Syrus 4 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1998 - Classic 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 3 godine - za sada 3. Sta mi se dopada: izgled je za medalju, deluje masivnije od modela u istom rangu kubikaze, odlican je polozaj vozaca i udoban je za duzu voznju, narocito sa windshield dodatkom. Na njega bez problema mogu da idu velike bisage, a da ne deluje nesrazmerno, sto je vrlo prakticno, jer stane svega i svacega 4. Sta je moglo biti bolje: po meni zvuk je malo siromasan sa fabrickim izduvnim granama, kod vecine ovih motora sam video promenjene auspuhe. Zaista ne bi skodilo malo vise snage, ali sta je tu. Kod nas u Srbiji je dosta losa logistika za ove motore, skupi su delovi i dosta se ceka, ali to je lokalni problem 5. Moj utisak: Nikako se ne moze pogresiti sa XVS650 DragStar, dobar odnos cene i dobijenih performansi, a za vise para ima i vise muzike )))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1999.god. Custom. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Jednu sezonu i presao oko 6000 km. 3. Sta mi se dopada: Jako udoban i povozan motor. Sa vizirom posebno uzivanje. Prelijep i masivan. 4. Sta je moglo biti bolje: Malo je polijen za voznju udvoje, pogotovo preko 100km/h. Kocnice bi mogle biti malo bolje. 5. Moj utisak: Za mene je to najljepsi choper. Sve preporuke, a ako nisu problem pare idite na malo veceg brata blizanca sa 1100cc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Jun 18, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili:DragStar XVS 650A Classic,godiste 2002. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu:Od pocetka sezone 2014,negde oko 3500km 3. Sta mi se dopada:Pre svega polozaj vozaca,izgled,deluje mnogo veci nego sto zaista jeste. 4. Sta je moglo biti bolje:Definitivno su mu neophodne bolje kocnice,ali s`obzirom na namenu motora i stil kojim on treba da se vozi...to je to,sve ostalo je po meni super,samo te kocnice 5. Moj utisak: Posle provedenih 2100km za 7 dana....nemam ni jednu jedinu zamerku,motor je odlican,povozan,lepo lezi u krivini,putnu brzinu od nekih 130km moze da drzi koliko god vi hocete ( dok ne ostanete bez benzina ) mala potrosnja i sto je najbitnije jako udoban,ja sam licno prezadovoljan kupovinom i svakom ko nema para za 1100cc bih preporucio ovaj motor. s`postovanjem,Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...