srx 3 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga iz naslova. Kacigu sam kupio polovnu ovde na forumu prosle godine ako se ne varam. Posto sam pazario drugu ova mi vise nije potrebna pa je iz tog razloga i prodajem. Stanje je kao sto se moze videti sa slike. Od svih ogrebotina sto ima na njoj ja sam mozda "dodao" par ali u sustini takvu sam je i ja kupio. Ja sam hteo da promenim ili ispoliram vizir ali posto sam uzeo drugu kacigu to ce ostati buducem vlasniku da uradi ako zeli. Cena nek bude za pocetak 4000din i ja placam postarinu. U obzir moze doci i zamena za pojas ili cizme sa ili bez doplate (moje, vase, po dogovoru s tim da nebi puno ja doplacivao jer mi prvenstveno treba kes). Kontakt na PM, mail, msn ili mob: 063521007 (moze i sms) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Septembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo još veličinu da si napisao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Velicina je L 58-60 obim glave. Napisao sam prvi put pa sam nesto brisao i prepravljao i mislio sam da je to ostalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 3000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...