Jump to content

Moto Zajednica

MT-03

Recommended Posts

• U prolazu, 55 postova

Pozdrav svima!

U fazi sam kupovine motora i opasno mi se svidja MT-03. Inace prosli motore mi je bio FZ6N koji sam morao na zalost da prodam. Sad se nebih vracao na isto pa mi se kao interesantna opcija cini bas MT-03.

Sta mislite o tom motoru? Jel ga neko probao?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest diRRty
Pozdrav svima!

U fazi sam kupovine motora i opasno mi se svidja MT-03. Inace prosli motore mi je bio FZ6N koji sam morao na zalost da prodam. Sad se nebih vracao na isto pa mi se kao interesantna opcija cini bas MT-03.

Sta mislite o tom motoru? Jel ga neko probao?

MT03 je jednoscilindricna igracka u odnosu na ono sto si imao ranije.Agregat je od novog XT660, izuzetno veseo , ali je gradski motorcikl, ne prija mu putna brzina preko 120, zastita od vetra nikakva.Tako da ako ti treba za grad kupuj, ali ako ti treba za nesto ozbiljnije imas i drugih resenja.Moj savet, bezi od jednog cilindra ako imas afinitete prema vangradskoj voznji

• In memoriam, 884 postova

Kako rece Prljavi, MT-03 sluzi za od-kafica-do-kafica, eventualno uz pitstop kod neke devojcice 8) Van grada, upotrebljivost mu je minimalna. Ako nemas afiniteta ka putovanju ili makar vikend voznjama, OK, ali ako imas - zaboravi na ovaj bajk

• U prolazu, 55 postova

Znam da posle FZ6N ovo dodje kao igracka. Redosled mojih motora je bio BMW F650 pa KLE500 i onda FZ6N.

S'obzirom da je vremena za voznju van grada sve manje sva voznja se obicno zavrsava po gradu ili do Miseluka.

Mislim da bi me tu zadovoljio.

Inace nisam za neka jurcanja i vise mi leze endura.

Mozda bih se ipak vratio na FZ-a ali mi strasno ide na zivce taj problem sa gasom koji sam imao a imali su ga jos tri motora u Novom Sadu.

U svakom slucaju hvala na misljenjima!

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Kao sto rece ditry agregat mu je od xt660. I meni se svedja taj MT-03, ali ako kupujes gradski motor onda mislim da ti je bolja varijanta XT660X. A ako ti se vise svidja oblik motocikla kao mt-03 onda ti je mozda malo bolja opcija kawa er6n, jeftiniji je, jaci, ima dva redna cilindra i cena mu je za oko 1200e niza, jednio sto je malo ruzniji od mt-03

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Juce sam bas razgledao jedan MT03, nema sta, motor izgleda mocno, i smatram da je sasvim fino resenje ako smatras da ti brzina preko 150 bas i ne treba. Onako prva stvar koju sam primetio je da ima dosta siroko a tvrdo sediste, sto bi trebalo da obezbedi ne mnogo bola u sedilnom delu, te mislim da ni neki osrednji put ne bi bio stran.

• U prolazu, 55 postova

Gde si ga zagledao? Nikako da naletim na neki! Voleo bih da porazgovaram sa nekim vlasnikom.!!!

Ako ima neko ko ga poseduje nek se javi!!!

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

moj ga drug ima od kad je taj motor izasao, on je odushevljen s njim, ne skida se sa njega al zato ne ide van grada apsolutno nigdje ,

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

me i licno se ovaj model uopste ne svidja, ali necemo zalazit sad u ukuse...

cinjenica je da sto su momci napisali je istina, nije za voznju van grada definitivno, ali ako ti je merak zavrsavat obavezew kroz grad, malo se zaebavat okolo naokolo... srecan ti bio. obzirom da si imao fz6N onda znas da je zastita od vjetra nikakva, tako da ti to nece strano bit. mada ne brigaj, ovaj preko 140 ne ide pa te nece vjetar puno cimat :lol:

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc
možda je off ali moram da pitam zbog èega je jedan cilindar loš za neko putovanje.... :oops: :oops:

Takodje sam se zapitao isto :?:

Pa ljudi su sa jednocilindrašima svet obilazili...

• U prolazu, 31 postova

Naravno da nije los. Verovatno ako se tako gleda onda najbolje da kupis Hondu Gold Wing. Ili mozda da ides autobusom ili avionom? Sve je stvar afiniteta. Hoces da mi kazes da je bolje putovasti sa nekim RR- om zato sto je mnogo brzi? Ljudi putuju oko sveta sa najrazlicitijim motociklima.Jednocilindrasi i dvocilindrasi preovladjuju iz razlicitih razloga (da ih ne ponavljamo po sto puta). Smatram da svako kupuje motocikl prema svojim mogucnostima, zeljama, potrebama itd. A onda mu nalazi razlicite primene. Ne putuje se samo auto putevima, a ne mislim da je narocito pametno ni udobno voziti regionalnim putevima 150-200. Sve je stvar izbora.l

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

meni lichno nije nikakvo uzhivanje da vozim motor preko 150!!

apsolutno nisam takav tip i najlepshe mi je na 80-120... prava opushtena vozhnjica uz razgledanje...

ja imam 4 cilindra, mogu da ti pozajmim 2 ako krenesh negde :D

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

kao jednocilindrasi su losi zato sto nemaju mnogo snage zato sto pri putnim brzinama 120kmh stvaraju mnogo vibracija,kao na auto putu svi te prestizu cak i kamioni jer je tvoja max speed 160kmh eto ukratko sta su meni napricali kad sam kupovao suzuki XF650

• U prolazu, 55 postova

Polemika oko jednog cilindra je stvarno suvisna. Svi koji volimo motore znamo kakve su prednosti i mane.

Bilo kako bilo ako bude sve kako treba ja se nadam da ce on do kraja sledece nedelje biti pod mojom guzicom! :)

Ne volim da pricam unapred jer mi se jedna prica tako vec izjalovila ali ako bude sve ok, obecavam vam puno slika i iskreno misljenje.

Vidimo se na Miseluku!!!

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Drazim ti palceve za motor!

A za Miseluk javite pa da se skupimo, volim i ja tamo da se provozam :twisted:

Guest diRRty
Polemika oko jednog cilindra je stvarno suvisna. Svi koji volimo motore znamo kakve su prednosti i mane.

Bilo kako bilo ako bude sve kako treba ja se nadam da ce on do kraja sledece nedelje biti pod mojom guzicom! :)

Ne volim da pricam unapred jer mi se jedna prica tako vec izjalovila ali ako bude sve ok' date=' obecavam vam puno slika i iskreno misljenje.

Vidimo se na Miseluku!!![/quote']

Jedan cilindar ima prednosti sto se tice odrzavanja , jer sve imas po jedan komad, ali budi siguran da ako si neko ko kupuje motor na duge staze , ili prelazis godisnje ozbiljnu kilometrazu neces dugo imati nov agregat.

• U prolazu, 55 postova

ali budi siguran da ako si neko ko kupuje motor na duge staze , ili prelazis godisnje ozbiljnu kilometrazu neces dugo imati nov agregat.

Nisam skontao, jesi hteo da kazes da agregat nije pouzdan i da je kratkog veka ili sta?

Guest diRRty
ali budi siguran da ako si neko ko kupuje motor na duge staze ' date=' ili prelazis godisnje ozbiljnu kilometrazu neces dugo imati nov agregat.[/color']

Nisam skontao, jesi hteo da kazes da agregat nije pouzdan i da je kratkog veka ili sta?

Nijedan jednocilindricni agregat nece trpeti dugo dranja , to budi siguran

• U prolazu, 55 postova

Iskreno receno ni nisam od onih sto vole puno da deru masinu! S'obzirom da redovno dajem zadnji dinar za motor koji kupujem tako se i ophodim prema njemu! Znaci krajnje umereno i bez crvenog! Takvom voznjom mu ja nemogu ama bas nista!

Inace ako bude sve ok motor je u sledeci petak tu!!!

Predpostavljam da mnogi od vas znaju za taj prelepi osecaj iscekivanja i nespavanja!

• U prolazu, 92 postova

Ja sam totalni pocetnik sto se motora tice, pa me interesuje da li je ovo dobar motor za pocetnike. Posto uskoro planiram da kupim svoj prvi motor, zanima me da li je ovo dobra opcija.

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure
Ja sam totalni pocetnik sto se motora tice' date=' pa me interesuje da li je ovo dobar motor za pocetnike. Posto uskoro planiram da kupim svoj prvi motor, zanima me da li je ovo dobra opcija.[/quote']

... totalni pochetnik ?? moje iskreno mishljenje i topli sawet.. bajk do 125 cc ..

• U prolazu, 92 postova

Vozio sam Yamahu XT125R... Mislim da sada mogu da predjem na neki motor do 50hp, pa mi se MT-03 ucinio kao dobar izbor... Vidim da svi pricaju da je to dobar motor za gradsku voznju i da se lako vozi... Meni tako nesto treba posto za sada nemam planova da motorom negde putujem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja