Jump to content

Moto Zajednica

Moto skupovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Fotografije sa moto - skupova. Da li postoji moguænost da organizatori bajkerskih okupljanja daju na ponudu fotografije,DVD,VHS filmove ili bilo koji drugi video zapis sa svojih moto skupova,pa da to pogledamo,razmijenimo,kupimo i obogatimo liène arhive? :?:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 554 postova

MC Cobra iz Ade uvek uradi DVD sa svog skupa, ove godine je desavanje zabelezeno na dva DVD-a. detalje mozes pitati naseg druga Drag-a na PM!

• , 1322 postova
Fotografije sa moto - skupova. Da li postoji moguænost da organizatori bajkerskih okupljanja daju na ponudu fotografije' date='DVD,VHS filmove ili bilo koji drugi video zapis sa svojih moto skupova,pa da to pogledamo,razmijenimo,kupimo i obogatimo liène arhive? :?:[/quote']

posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
...posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom

A jel mozze i meni? :oops:

...posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom

A jel mozze i meni? :oops:

neka ti bude posto vozis takav motor(nije sekta)

Hvala hvala... :):):)

• , 1322 postova
Aaa meni :(:( Mogu li i ja da dobijem dvd :lol:

ovako,da ne kompliciramo previse,ja sam danas poslao jedan dvd za beograd,a jedan za bosnu,pa posto si i ti vidim iz beograda javi se YOman-u u vezi toga jer je vama medjusobno lakse tako razmjenjivati nego meni slati iz hrvatske,platis covjeku kavu,ako se neznate upoznate se i rijesen problem,a to isto vrijedi za sve koje zanima taj dvd

Tako je!

Kada budem dobio dvd u vlasnishtvo objavicu u ovoj rublici pa me kontaktirajte na PM. Do tada... :) PEACE :weedman:

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850
Ja imam sa skupa u Sremskoj Mitrovici i sa moto žurke u Rumi' date=' pa ako nekog zanima....[/quote']

Dushe moj si covek :P Ajd mi snimi na CD pa ce se cujemo da uzmem interesuje me Mitrovica u Rumi nisam bio

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Interesuju i mene snimci sa moto skupova... imam 2-3 iz Velike Plane sa zadnja dva moto skupa pa ako je neko raspolozen za razmenu...

• Svrati ponekad, 446 postova
Fotografije sa moto - skupova. Da li postoji moguænost da organizatori bajkerskih okupljanja daju na ponudu fotografije' date='DVD,VHS filmove ili bilo koji drugi video zapis sa svojih moto skupova,pa da to pogledamo,razmijenimo,kupimo i obogatimo liène arhive? :?:[/quote']

Tu imas dosta puno slike nase skupa:

http://www.mc-cobra.com/index_ser.html

Ovde ima mali video, i mp3 (imitator glasa)

http://www.mc-cobra.com/download.html

A mog drugara iz Bjeline vec ima nasa dvd. Trazi od njega, samo ne znam da li sam dao od prosle godine, od predprosle sigurno ima.

Slobodan:+387-65-664-813

Tako je!

Kada budem dobio dvd u vlasnishtvo objavicu u ovoj rublici pa me kontaktirajte na PM. Do tada... :) PEACE :weedman:

Znachi vako!

Dobio disk danas... Sale,Hvala! :)

Ko je josh zainteresovan za ovaj dvd nek se javi na PM pa cemo se vec neshto dogovoriti!!! :partyman: :jos_piva: :pivo: :boca:

baci neki komentar' date='valja li to sta?????????????????[/quote']

Pa shta znam...Onako! :lol:

Shalla!

Pogledao sam disk 3x...i Super! Produkcijski i izbor pesama na filmu bash dobro! :kul:

Lokacija na kojoj je skup odrazzan je odlichna,bash kako treba prostrana(jel to tradicionalno mesto odrzzavanja?) ,defile i ljudi koji spremaju feshtu pozitivni i dobro raspolozzeni... :jos_piva: :weedman: :fcab:

E sad,zzao mi je shto nema malko vishe snimaka samog skupa i koncerata i dogadjanja uveche ali i ovo je sasvim dovoljno da se nalozzim do koske...sinoc sam sa josh dva drugara gledao i mogu da ti kazzem da ima zainteresovanih...A ja bih doshao,makar i sam! :)

Pozdrav!

• , 1322 postova
baci neki komentar' date='valja li to sta?????????????????[/quote']

Pa shta znam...Onako! :lol:

Shalla!

Pogledao sam disk 3x...i Super! Produkcijski i izbor pesama na filmu bash dobro! :kul:

Lokacija na kojoj je skup odrazzan je odlichna,bash kako treba prostrana(jel to tradicionalno mesto odrzzavanja?) ,defile i ljudi koji spremaju feshtu pozitivni i dobro raspolozzeni... :jos_piva: :weedman: :fcab:

E sad,zzao mi je shto nema malko vishe snimaka samog skupa i koncerata i dogadjanja uveche ali i ovo je sasvim dovoljno da se nalozzim do koske...sinoc sam sa josh dva drugara gledao i mogu da ti kazzem da ima zainteresovanih...A ja bih doshao,makar i sam! :)

Pozdrav!

prostor je uvijek isti,sto se tice kampa kamp je cini mi se sa 4 zvjezdice,u kampu imaju sanitarni cvorovi sa tusevima,i neces vjerovati imaju i fenove,a tu su naravno i cistacice koje stalno sve to ciste.Naravno,nista se ne placa.ako netko ne zeli spavati u kampu preko puta su bungalovi na samoj plazi za 4 osobe. bungalov se placa 200 kuna na noc,pa kada to podjelis po glavi ispadne 6,5eura,a mogu se unaprijed rezervirati na broj telefona.naravno,to je cijena samo na dan motosusreta.................

pa kada to podjelis po glavi ispadne 6' date='5eura,a mogu se unaprijed rezervirati na broj telefona.naravno,to je cijena samo na dan motosusreta.................[/quote']

:kul:

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Pokupio sam disk od YOmana u 5ak, odgledo jednom sam i drugi put sa drugarom... Prava je steta sto nije snimljeno vise... pretpostavljam da je bilo i igara i vise desavanja... no rece mi YOman da je kamerman za.ebao stvar, pobegao u subotu... Produkcijski ekstra uradjeno, kamp je cista 10ka... cini mi se da vredi preci kilometre i doci...

A o Umagu sam od oca cuo samo hvale.. ziveo je 3 letnja meseca tamo u mladosti i za Umag ga vezu jedne od najlepsih uspomena... a kad te reci dodju od coveka koji izmedju ostalog bio i mornar i na jedrenjaku pod panamskom zastavom stigao do juznoafricke republike, onda imaju tezinu...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja