Zverka 4 Napisano Decembar 31, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc nas brat...Doca poznatiji kao trkac...Sinoc je poginuo,oni koji ga znaju znaju da je imao bolest spavanja te DOCA koliko za sad znam je sinoc zaspo za volanom...Posto sam u uzasnom soku izvinite na nepovezanosti.....Jos jedan drag lik.....DOKTORE R.I.P i prostrane ti ulice i staze nebeske "kolega" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Decembar 31, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 31, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ode Doèa, ode ova tužna i crna 2006 :cry: ne ponovila se nikome nikada... Poèivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 31, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja. RIP necu da koristim jer mi je pun stranih recci... Moje saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 31, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nek' mu je laka crna zemlja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 31, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Decembar 31, 2006 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 31, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dušu prosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 1, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan laka mu zemlja doca je bio legenda od coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zalim,saucesce njegovoj porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Januar 2, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Doktore,siroki ti nebeski drumovi!!! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :cry: :cry: :cry: po nekim saznanjima... DOKTORA nisu sahranili po proceduri i nekom nepisanom pravilu ko motoristu ... nisam bila na sahrani al tako su mi rekli ... jos jednom DOKTORE pocivaj u miru .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Izjavljujem saucesce svim njegovim nablizim i najmilijima. Doco neka ne ti je vecna slava. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Januar 4, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zakasnjenjem saznajem tuzne vesti. Mir i vecni spokoj dusi tvojoj kolega. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 6, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Brka mi rekao. . . Jbg,Onaj gore se izgleda bash namerachio na nas. Saucheshce porodici nastradalog. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Januar 17, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jbg. Sad sam tek video ovu temu...RIP Koliko znam njegova žena nije dozvolila motore na sahrani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 19, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan neverrujem , 3. kojeg poznajem za samo godinu dana ... Uvek mislimo "ne moze to da se desi meni i mojim bliznjima". Samo polako i ako vam "nesto fali" ne sedajte ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan NEDJO,POCIVAJ U MIRU! LAKA TI CRNA ZEMLJA I SIROKI NEBESKI PUTEVI! P.S.SAHRANJEN JE PO OBICAJIMA IZ SUMADIJE,TAMO JE TAKO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
housecafe 0 Napisano Februar 22, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam se cad uclanio na forum.Bili smo na sahrani moj sin Dejan i ja.Tragedija. Divan covek i nas kum je otisao. Neka mu je vecna slava. Porodica Bobic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...