Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav !!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zare ja tek sad provalih da si se registrovao :shock: Pa dobrodoshao! Kad tje da padne Idefix pored tog Obelixa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 17, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare ja tek sad provalih da si se registrovao :shock: Pa dobrodoshao! Kad tje da padne Idefix pored tog Obelixa? A je te još grdim za kacigu. Mali Idefix, sa koskom u zubima ,veæ trèkara iza Obelixa ( diže i oblaèiæe prašine ),ali ga nisam još uhvatio u objektiv. Drugu ruku sam rezervisao za Ferdinanda (bikonju što miriše cvijeæe). Kuda se to spremaš ovih dana? :?: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 18, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zare ja tek sad provalih da si se registrovao :shock: Pa dobrodoshao! Kad tje da padne Idefix pored tog Obelixa? A je te još grdim za kacigu. Mali Idefix' date=' sa koskom u zubima ,veæ trèkara iza Obelixa ( diže i oblaèiæe prašine ),ali ga nisam još uhvatio u objektiv. Drugu ruku sam rezervisao za Ferdinanda (bikonju što miriše cvijeæe). Kuda se to spremaš ovih dana? :?:[/quote'] Daj poshalji mi sliku Idefixa!!! Pa poshto moj motor nikako dapopravim tj josh chekam neke delove, Boske je bio ljubazan da mi da na korishtjenje Zefira 550 tako da sam sad opet na 2 tochka...i evo za ova 4 dana koliko ga vozam predjoh dobrih 800km... Ma vozikam se svuda po malo...NS, sinotj bila u Indjiji...za vikend verovatno Shabac i NS... A za nekih 10-ak dana odoh do Nemachke malo, ali avionom Kod tebe shta ima novo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ...za vikend verovatno Shabac i NS... Mina sine mora li taj Shabac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 18, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ...za vikend verovatno Shabac i NS... Mina sine mora li taj Shabac? Ma idem u Shabac, ali ne kroz Platichevo!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ...za vikend verovatno Shabac i NS... Mina sine mora li taj Shabac? Ma idem u Shabac' date=' ali ne kroz Platichevo!!!![/quote'] Predpostavio sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Januar 18, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zare i kada ce mo da bacimo neku gumu? E...sada nemaš nikakve šanse...dohvatio sam se tegova' date='neæu da se opet u aprilu pojavim sa stomaèinom. [/quote'] znas da sam tehnicar u bacanju gume a tu teretena ne pomaze :wink: bitno je ucestvovati a ne pobediti,nisam ja vise za taj sport ,otislo rame Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zare i kada ce mo da bacimo neku gumu? E...sada nemaš nikakve šanse...dohvatio sam se tegova' date='neæu da se opet u aprilu pojavim sa stomaèinom. [/quote'] znas da sam tehnicar u bacanju gume a tu teretena ne pomaze :wink: bitno je ucestvovati a ne pobediti,nisam ja vise za taj sport ,otislo rame A ne smeta ti rame da tamo bockaš ljude! Imaš li negdje u arhivi FERDINANDA bikonju,nekakav njegov crtež ili fotku....da li si ga kome veæ radio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Januar 22, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan tetoviram ih iz zgloba nisam nikome radio, a za tebe cu iscrtati jednog ferninanda nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Januar 22, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti na privat sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 22, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti na privat sliku. Zahvaljujem,super je ,a i ja sam išèeprkao još dvije dobre...još da si bliže pa da me izbockaš... :twisted: _______________________________ Speed limit---ali tamo negdje oko 340! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Januar 23, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan nije ni ovo neka kilometraza 1250 od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 23, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vrdas Denise samo reci kad hoces za ga saras pa te ja dovozim brate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vrdas Denise samo reci kad hoces za ga saras pa te ja dovozim brate Živ bio brate Cigo,nisam ni sumnjao u tebe,èim grane prvo "pravo sunce" dolazimo! :roll: _______________________________ Speed limit---ali tamo negdje oko 340! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan zare nema te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2774 Napisano Januar 29, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Januar 30, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Pa di si Žare ! Dobro smo se družili u Batoèini prošle godine. Moramo se vidjeti i ove. Možda u Umagu kod nas na moto susretu ??? Živio care ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa di si Žare ! Dobro smo se družili u Batoèini prošle godine. Moramo se vidjeti i ove. Možda u Umagu kod nas na moto susretu ??? Živio care ! Pa,gdje si ti prijatelju staaari? Èestitam na XX -u,dooobar izbor.Družiæemo se opet i nadam se još dugo!Javi kada je planiran skup kod tebe ,pa ako se ne desi nešto nepredviðeno,odvoji za mene burence dobrog vina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Januar 30, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Pa di si Žare ! Dobro smo se družili u Batoèini prošle godine. Moramo se vidjeti i ove. Možda u Umagu kod nas na moto susretu ??? Živio care ! Pa' date='gdje si ti prijatelju staaari? Èestitam na XX -u,dooobar izbor.Družiæemo se opet i nadam se još dugo!Javi kada je planiran skup kod tebe ,pa ako se ne desi nešto nepredviðeno,odvoji za mene burence dobrog vina! [/quote'] Ove godine je skup od 11. do 13.05. - kamp Stella Maris ! :biker: :food: :gitarista: :supz: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene. Ja sam tek sad videla da si se prijavio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan zare zasto ja ne poznajem dragicu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene. Ja sam tek sad videla da si se prijavio. Pozdrav mala,znas mi matori smo malo napovjerljivi,pa mi je trebalo vremena da se odluèim da vam se pridružim.Poželio sam te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan zare zasto ja ne poznajem dragicu.... Daèo,Daèo...samo prièaš kao se voziš i voziš,ali nisi izgleda išao na prava mjesta.Kada doðeš na moto-skup,pogledaj okolo i kada vidiš najljepšu djevojku-bajkerku,priði joj i kaži:"æao Dragice"! Ne možeš pogriješiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...