Jump to content

Moto Zajednica

MOTO GULAŠ KISAČ 2 - 3 - 4 oktobra

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Videvši pozive svim bajkerima sa prethodnih stranica, Zippo i ja potegnemo iz Ralje (samo 180 km) oko 15h da vidimo i probamo taj čuveni gulaš kojim su "pretili" takmičari. Jes' da smo došli malo kasnije, oko 6 popodne zbog par malerčića usput, ali kupismo pićence i prođosmo lagano "štraftu" sa kazanima praćeni pogledima tipa "koji su sad pa ovi"... taman kad smo se mislili da zapalimo u vidu lastinog repa sa mesta događaja, priđe nam Branko iz MC Classic Wheels - Futog, upoznasmo se i za par minuta kao stari znanci budemo ponuđeni da meznemo nešto iz kotlića  :). Nismo došli ranije pa ne znam ko je bio glavni majstor, ali fino zapapričeni gulaš nam leg'o k'o budali šamar ;D te sve pohvale kuvarskoj ekipi !!! Da ne bi bilo sve "na suvo", Branko izvadi odnegde flajku domaćeg belog vina, i ulepša nam veče skroz... Šta reći - sve čestitke Branku i MC Classic Wheels koji su nam demonstrirali Futoško gostoprimstvo. U povratku naletimo na deo ekipe MK Чопер Србија i posle ture na OMV-u se zajedno vratimo do kuće. Da ne beše pravih ljudi iz ova dva kluba odrickao bih sam sebi 00 zbog izgubljenog vremena i bezvezno ubijenih 300km. Ovako mogu samo da kažem - drugari, HVALA

post-3321-12879052707157_thumb.jpg

post-3321-1287905270804_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

bilo je super, zao mi sto "vrane" nisu ucestvovale u organizacijia i cini mi se iz begeca mc defense nije bio niko iz novog kluba iako su najavili promociju......

Sad dodjoh tek kuci.  Ekipa iz MC Defense je bila - odmah pored Futozana.  Gulas im je bio izuzetno dobar, ja pojeo dve porcije.  Evo i njihovog clana koji je bio glavni kuvar :

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Po ovim slikama bih rekao da smo bili najbrojniji,kao i svuda gde se pojavimo,mislim na MK COPER SRBIJA,na zalost bio sam sprecen da dodjem.

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

bilo je super, zao mi sto "vrane" nisu ucestvovale u organizacijia i cini mi se iz begeca mc defense nije bio niko iz novog kluba iako su najavili promociju......

Sad dodjoh tek kuci.  Ekipa iz MC Defense je bila - odmah pored Futoyana.  Gulas im je bio izuzetno dobar, ja pojeo dve porcije.  Evo i njihovog clana koji je bio glavni kuvar :

a od njh sam dva puta uzimao balon za vodu i kontao sam da su futozani!!!!!!!!  steta, bas sam zeleo ih upoznati ali eto ovom prilikom im zelim srecu!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

@ Tibor - Nije ni cudo sto si mislio da su iz Futoga, jer su njihov predsednik, a verovatno i drugi clanovi ranije bili futoskom klubu, a sad su osnovali svoj .

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Sad dodjoh tek kuci.  Ekipa iz MC Defense je bila - odmah pored Futozana.  Gulas im je bio izuzetno dobar, ja pojeo dve porcije.  Evo i njihovog clana koji je bio glavni kuvar :

A gdje si ti to "skitao" do ta doba. ;) ;D U Kisachu je bilo definitivno ono: Dodjoh, vidjeh i dochi chu opet. ;D ;D ;D Sve extra,veijeme, drustvo, gulash i jos po neshto. :o  Da, da Sidjani su spremali i Shkembice, ali ne stigoh probati. :( Ali iz iskustva znam da su odlichni jer iz je spremao Picela. ;) Tu se nashla i grupa nashih Forumash, tako da je ugodjaj bio potpun, a druzenje uz razgovor i muziku je trajalo do kasno u noch. ;):D

post-770-12879052772859_thumb.jpg

post-770-12879052773917_thumb.jpg

post-770-12879052776629_thumb.jpg

post-770-12879052785195_thumb.jpg

post-770-12879052785601_thumb.jpg

post-770-12879052786006_thumb.jpg

post-770-12879052786415_thumb.jpg

post-770-12879052792643_thumb.jpg

post-770-12879052793294_thumb.jpg

post-770-12879052793694_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 165 postova

Evo i nas da se oglasimo.Što se tiče AMC Defense sve je pošlo kako ne treba.Prva stvar je da nam boje koje su u izradi nisu gotove tako da niste ni mogli da nas prepoznate.Sledeće što nas je zadesilo je da nas je ispalio čovek koji je trebao da kuva gulaš tako da je tu obavezu preuzeo naš član Joja i ispalo je da je to pun pogodak jer je gulaš bio fenomenalan.Ja sam radio i došao sam tek oko 16h i to još sa sve familojom i nisam ništa mogao da pomognem što mi je jako krivo.Ali ono što je još gore ni jedan član kluba osim predsednika i kuvara se nije pojavio do mraka kada je praktično sve bilo gotovo,ali o tome ćemo na sledećem našem sastanku ne bih vas smarao...

Sve u svemu ovo je bilo prvo naše pojavljivanje tako da će biti prilike da se družimo a nadamo se i da vas ugostimo.

Rezultat ???

Rezultat, vise nego dobar. ;) ;D  Svi oni koji su nasli vremena da dodju i provedu jedan lijep subotnji dan u druzenju i raspolozenju, mislim da se nisu pokajali ;):D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Rezultat, vise nego dobar. ;) ;D  Svi oni koji su nasli vremena da dodju i provedu jedan lijep subotnji dan u druzenju i raspolozenju, misli da se nisu pokajali ;):D

Mnogo bolji nego tvoj pokusaj da pojedes ono malo gulasa...

:)

Rezultat, vise nego dobar. ;) ;D  Svi oni koji su nasli vremena da dodju i provedu jedan lijep subotnji dan u druzenju i raspolozenju, misli da se nisu pokajali ;):D

Mnogo bolji nego tvoj pokusaj da pojedes ono malo gulasa...

:)

Tako je to kada se dodje na vrijeme,pa se pojede stosta prije nego bude gotov gulas,a ne kao"pjedinci" koji se pojave tek predvece i izgladnjeli od puta. ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Bio ja celo popodne tamo i jeli gulas i stukli sa Robikom kuvarem iz Debeljace i dve flase wiskija i bilo je super cisto me interesuje rezultat jer je bio takmicenje u kuvanju gulasa,da i naravno da znamo gde sigurno da se pojavimo sledece godine na festu.  ;)

Upravo mi je naš glavni kuvar poslao poruku,citiram "Druže nameštaljka,pobedio je gulaš broj 29 a bilo je 27 takmičara"??????

Ja nisam ostao do ocenjivanja i stvarno ne znam o čemu se radi.

Još vesti kod nas.Gospođa trudnjača sa slike,inače supruga našeg predsednika se porodila odmah po odlasku iz Kisača.Da je ostala duže bili bi ste kumovi  ;) Mali Jovan ima sve predispozicije da postane pravi bajker.Čestitam im.

Još vesti kod nas.Gospođa trudnjača sa slike,inače supruga našeg predsednika se porodila odmah po odlasku iz Kisača.Da je ostala duže bili bi ste kumovi  ;) Mali Jovan ima sve predispozicije da postane pravi bajker.Čestitam im.

Da je sa srecom,ziv i zdrav bio,veliki mu porastao i vozio motor. :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja