Jump to content

Moto Zajednica

Niš 09.09.09

Recommended Posts

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Oko 14,30 prolazio sam na pored raskrsnice Bul. Zorana Djindjića i Pasterove (kod gradske bolnice) i naisao na udes, opela vectre i motorcikla marke Harley Davidson, na osnovu onog sto sam video radi se o klasicnom neustupanju prvenstva prolaza od strane vozaca automobila koji je skretao iz pravca centra ka Pasterovoj ul i time presekao put motociklisti koji isao ka centru grada bulevarom Zorana Đ. Videh na automobilu izmesten prednji desni tocak i ulubljeno krilo kao i na motoru polomljene neke plastike i iskrivljene vile, Nisam stigao da se zadrzim i potrazim motociklistu, saobracajna je vec pravila uvidjaj, tako da ako neko zna sta je sa bajkerom i nesto vise detalja neka napise

PS

Dve raskrsnice dalje jos pod utiskom stajem iako imam prvenstvo i majmun prolice pored mene bez i da je usporio te stoga o5 podsecam na staro pravilo, OVDE LEZI ONAJ KOJI JE IMAO PRVENSTVO PROLAZA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer

Upravo je situacija bila kao što si rekao. Ja sam naišao u trenutku kada je hitna polazila sa mesta nesreće a upravo pristigla policija u autu i saobraćajac na motoru. Ne znam kakvo je stanje povredjenog ali po ulubljenoj felni pretpostavljam da udarac nije bio naivan i da je verovatno motociklista bio prebačen preko auta ili kako već.

Dve godine, svakodnevno, sam išao skuterom na posao a od ove i motorom. Dođe mi i da ne sednem na motor u gradu jer je sve gora situacija. Pokupiće me neko i automobilom ali ovako će me izbrisati sa lica zemlje.

Pre dva dana, u Dušanovoj ulici,  sam samo srećom zadržao motor da ne padnem jer su gume proklizale po farbi pešačkog prelaza a morao sam da naglo zakočim jer me "gospodin" verovatno nije ni video na semaforu i oduzeo mi pravo prvenstva prolaza. >:(

Nadam se da je vozač motocikla dobro a ostalo ne vredi komentarisati jer se svima opštepopznata situacija o saobraćajnoj kulturi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja