cubra 27 Napisano Decembar 29, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan sad sam odgledao na B92 kako su motoristi iz kluba OTPISANI obuceni u deda mrazeve na trgu u novom sadu delili deci slatkise i poklone MOMCI IZ M.C.OTPISANI -- SVAKA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 29, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledao na RTS-u! To se zove PR akcija! Sve pohvale za M.C. "Otpisani"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 30, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i mi nesto slicno da organizujemo. Svaka cast za odlican marketinski a i ljudski potez. Lepo je da nas ljudi upoznaju u pravom svetlu, a ne da zbog par poremecenih koje vide u toku godine imaju isto misljenje o svima nama. Deda mrazovi, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momcima... nesto slicno su organizovali i prosle godine?! nek nastave tradiciju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Decembar 30, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, akcija je ne uspela, nego preterano uspela. Neke moje fotke mozete videti na http://picasaweb.google.com/bojkacha/MotoDedaMraz Nisu bas reprezentativne, ali brada mi je upadala u oci pa se nije moglo bolje Inace, mislim da je ovo bila treca godina za redom, ako se ne varam, kako Otpisani organizuju ovo. Naravno, treba reci da su u celom desavanju ucestvovala i gomila ljudi iz drugih klubova, ali ono sto je najbitnije je da su se sva deca tamo super provela... A bogami, i matorijima je bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Decembar 31, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ostale fotke na http://www.mcotpisani.org.yu/archive/dedamrazevi2007/FrameSet.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Januar 1, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve Otpisane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a sto mi nebi ovako nesyto uradili sledece godine i to da krenemo jos 30. i da obidjemo veci deo srbije u dva dana nekih 200 deda mrazeva na motorima stvarno bi bilo extra a ne bi trebali ni mnogo da ulozimo gorivo i najvise po 2/3000 dinara svaki clan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 2, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan a sto mi nebi ovako nesyto uradili sledece godinei to da krenemo jos 30. i da obidjemo veci deo srbije u dva dana nekih 200 deda mrazeva na motorima stvarno bi bilo extra a ne bi trebali ni mnogo da ulozimo gorivo i najvise po 2/3000 dinara svaki clan Pa nemamo baš svi kramponke gume ni enduro motore :whistle: :mrgreen: :misli: , a zna taj 30. da iznenadi i gradske službe, a kamoli nas sa 17''-icama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 3, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vidio i... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Januar 3, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da vide da ne ujedamo...barem jos ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Februar 27, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U ime MC OTPISANI, zahvaljujem se svima na pozitivnim komentarima i drago nam je da je akcija uspela i imala toliki efekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...