zvonko šitum 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovem se zvonko šitum ,iz vinkovaca sam...na motorima sam od malih nogu...zaražen suzukijem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 8, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sile je inace doktor za uljare i kreator ovog motora. Ram je u otpunosti "hand made". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 8, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao ...svaka cast za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,pratio sam sve tvoje radove sa motori.hr Svaka cast pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga svario svaka chast! Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jel` znas onu "Sija lampa u sred Vinkovaca dodji mala ja sam kod ovaca" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Septembar 9, 2009 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan rad! Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 9, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jel` znas onu "Sija lampa u sred Vinkovaca dodji mala ja sam kod ovaca" Mora da je to iz iste pjesme "evo mene pletem pored koza dok se dragi na motoru voza" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Sombora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...