Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem louis patike NOVE

Recommended Posts

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Danas su mi stigle patike iz Louisa br 45. Nazalost vece su mi za jedan br tako da ove prodajem a narucicu za br manje. One su na popustu sa 40 na 17e. Prodajem za 1500 dinara. Saljem pouzecem. Ako se ne prodaju za par dana ostavljam ih za sebe. Ako imate pitanja slobodno pitajte

http://www.louis.de/_3005d8fd123791ade71a5c6f773efbef30/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=824&list_total=20&anzeige=0&artnr_gr=202791

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nosim 44. Ribok nosim 44 i po. Porucio sam 45 jer nisam nikad porucivao patike iz louisa pa sam se plasio da ne budu male. Mom drugu su se toliko posvidjale da me tera opet da porucim za njega ali 43 tako da cu ako ove prodaj za dan-dva da porucim i za mene 44.

1600 i ti placas postarinu. To je ispod nabavne cene koja je sa velikim popustom. Moze?

Ako se slazes sa Japanx-om da onda posaljem njemu  ;D. Salim se. I dalje aktuelno. Pa zar cemo da sitnicarimo za 150 dinara. Mene postarina za patike i dva ausouha izasla 200dinara.

Na slici ne izgledaju nesto preterano ali uzivo su mnogo lepe. Bas su kvalitetno odradjene i dosta lagane sobzirom da su duboke. Ja uvek kupujem Rebok i New balance ali ove su naj udobnije. Sto se tice kvaliteta mislim da su mnogo kvalitetnije u odnosu na cenu. Realna cena je 40e koja i jeste. Na popustu su po meni extra za te pare.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja