garabin 6 Napisano Decembar 27, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o hondi cbr900rr, 1998 godiste??? Kako se pokazala do sada i ako neko ima iskustva sa njom i koje su joj mane???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 27, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Citaj malo forum.. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3827 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 28, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan E sada druze moj >m1losh99<-e procitaj taj link sto si mi poslao pa mi iskreno reci da li je bilo sta od ovoga sto sam ja pitao receno ili ne??????? p.s. Mozda ja ipak citam forum?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 28, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan U toj temi pitaj sta te zanima,nemam ja nista licno protiv tebe,niti toga sto si pitao,samo je prosto glupo da za svako pitanje otvorimo novu temu.. Izvinjavam se ako je delovalo bez postovanja,ili bilo kako drugacije.. bilo je u pozitivnom smislu,jer je tema o cbr900rr cak sa istim nazivom tada bila samo par tema ispod ove tvoje novopostavljene! Pozdrav.. Izvinjavam se za off moderatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan No problemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 16, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio onu 99. i mogu ti reci da je blesava.Na 160 km/h povlaci kao iz mesta.Nesto nije u redu sa tim Hondinim mashinama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 21, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate na infou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CBR Fireblade je 1998. godine pretrpela mnoge izmene,na sa je bila primorana jer je njen glavni konkurent YAMAHA izbacila novi model YZF-R1,koji je nasledio prethodnoh pariteta YZF 1000 Thunderace.Tezina CBR-ke je smanjena na 179 kg,snaga "porasla" na 130 ks,a 80% delova je pretrpelo izmene (novi veci karburatori,promenjene prednja&zadnja viljuska,prednji diskovi su sa 296 povecani na 310 mm i montirana su nova 4-oroklipna kljeshta,promenjena je i prednja maska,i far,a doslo je i do promene na menjacu,cime je max brzina povecana za oko 6 km/h).Ipak,ni to nije bilo dovoljno,jer se daleko nestabilnija i neupravljivija R1 probila na prvo mesto,stavljajuci CBR-ku tik iza sebe.Godine '99. pojavljuje se nova generacija CBR (929ccm),sa prednjim tockom od 17'',135 ks,USD viljuskom,cime je znatno povecano upravljanje,i samo 170 kg tezine(ali se kod nje izgubila ona HONDINA zivost&zustrina...Ipak,nije za bacanje).Medjutim,2001. se pojavljuje nova konkurencija: SUZUKI GSX-R1000,koji se odmah probio na vrh ove klase.Godinu dana kasnije,HONDA je odgovorila novim Blade-om sa 954 ccm i 168 kg,koja se vraca svojoj prvobitnoj,divljoj,prirodi.To je i bila poslednja godina HONDA-e CBR900RR,jer se vec od 2003. krenulo sa proizvodnjom CBR-ke sa agregatom od 1000ccm,ciji su pariteti sada potpuno restilizovana YZF-R1 i ZX-10R. Uglavnom,popularnu CBR 900RR najbolje objasnjava recenica:"Motocikl sa snagomhiljadarke koji se vozi kao sestotica". Nadam se da sam ti makar malo pomogao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Pomogao si mi ekstra!!! Valjalo bi josh ako ima neko ko bas ima taj motor da kaze nesto iz iskustva!!! Veliki poZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...