Gastrorider 264 Napisano Septembar 3, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan koja deca??? ja sam vidio samo samo krupne tamne oke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Striptiz? Ma kakav, bre, striptiz?? Ovo su tete samo oprale motor, ništa više... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Septembar 3, 2009 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jbg tek su se decica odvojila od sise a sad ih opet gledaju vreme je za rucaaak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Striptiz? Ma kakav, bre, striptiz?? Ovo su tete samo oprale motor, ništa više... ;D ;D ;D I to kineski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo Zeljko...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kakav si shmeker jeste da sam imala chast da medju prvima vidim ovo,ali sad i ovde moram da te pohvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Glupo je sto striptiz chesto pochinje posle ponoci. Treablo bi na svakih sat vremena po 15 min vec od 7 uveche i vishe devojaka pa i one koje samoinicijativno zele da se popnu na binu (a ne da ih skidaju sa bine ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...