mrxfon 1495 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na ovu temu zaboravio skroz :-) Problem je bio u akumulatoru. Imao sam accu od 5A :-), tako da je preko leta i palio, ali cim je malo zahladnelo, poceli su problemi. Uzeo sam originalni njegov od 12A i pali pre nego zavrglam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel si u međuvremenu zapalio uamanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan uamana dobar akumulator i svecice i nema problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro je da sam prvo zameni accu, planirao sam da radim karburatore jer sam mislio da je do njih nesto. Nesto mi se cini da sam odustao od paljenje :-) ovih dana se odlicno pokazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, zbog akulumatora nije palila, a zbog karbona i dalje ide ko tomos... Baš sam gad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo na adi Huji :-) Preporodio si svoj motor ali da li ce ti to dati koju sekundu vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...