Bogda 36 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko na rostiljijadu? Koliko sam upucen pocinje prvog septembra i traje do 7-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nece u Leskovac na rostiljijadu? Ja sam mislio da ovde ima gurmana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći da nije ništa posebno, osim velika gužva, mislim hrana nije nikakvo čudo. Najveća je fora što se tamo naguraju roštiljdžije iz cele zemlje, uopšte nisu samo Leskovčani. Leskovčani kažu da se bolji roštilj jede kada nije roštiljijada, tako da ću morati da odem tamo ponovo. Ako nisi bio i ako voliš gužvu idi, ali dobro pogledaj gde ćeš jesti. I da znaš, one izložene pljeskavice su im daleko veće od onih koje ti budu doneli za sto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan He he. Sve sto si rekao je tacno. Rostilj ko rostilj, nista posebno. Ja idem svake godine vec 7-8 godina unazad. Babusnica nije daleko tako da cu naj verovatnije sutra posle podne malo sa drustvom da se provozim i da obidjemo i tu manifestaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost moju tradiciju da idem svake godine na rostiljijadu sam prekinuo ove godine . Sa drustvom smo se dogovorili da se prosetamo u subotu posle podne. Plan nam je pokvarila kisa. U nedelju je isto bilo lose vreme a imam obaveze oko faxa. Sledece godine obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...