Jump to content

Moto Zajednica

sudar dvojice motociklista na uglu Makenzijeve i Mutapove

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova

Sad prolazim pored Mutapove i video sam dvojicu motociklista koji su se sudarili na uglu sa Makenzijevom. Srećom, samo su lakše povređeni, i čekaju hitnu pmoć da im popiše povrede.

post-6849-12879048242629_thumb.jpg

post-6849-12879048243677_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Jebem ti sunce, pa to je Vule :o Tek sad vide bolje fotke :o :o

To sam i ja pomislio, ali reko da ne baksuziram jer se ne vidi lepo na slikama

• U prolazu, 16 postova

Dobro je da nema ozbiljnijih povreda, ali mi nije jasno kako su se čuknuli-šta se desilo?

Koliko sam ja shvatio, momak sa hajabusom je obilazio trolu, i skoro direktno udario u momka na drugom motoru. Ali opet, ja nisam video samu nesreću, to sam pokupio od okupljenih na licu mesta.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

E svašta...u tom slučaju su više nego dobro prošli al' to je dokaz da đavo nikad ne miruje. Relativno jeftina lekcija-pamet u glavu i dupe uza zid...

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

To je Vule..  Iskrivio je vrat i boli ga, osim toga je ok.. Busa je fino oštećena..  Do nezgode je došlo kada je lik sa skuterom izleteo iz sporedne ulice a Vule je zgazio na kočnice i prednji točak mu je proklizao..  :(

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

To je Vule..  Iskrivio je vrat i boli ga, osim toga je ok.. Busa je fino oštećena..  Do nezgode je došlo kada je lik sa skuterom izleteo iz sporedne ulice a Vule je zgazio na kočnice i prednji točak mu je proklizao..   :(

To je izgleda uzrok velikog broja padova, naročito neiskusnih vozača. Osetio sam to i na svojoj koži pre pola godine, kad sam gadno odrao i sebe i motor dobrog drugara, koji je završio na farbanju. Bljak je i puno košta. Točak sklizne neverovatnom brzinom! Za busu pretpostavljam da ima brutalnu kočnicu i da je nije teško dovesti u situaciju proklizavanja.

Samom kočenju je dosta vremena bilo posvećeno na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40169.60, i iskreno bih preporčio i iskusnim vozačima da prođu celu ovu priču. Refleks je čudo, kočnica se zgrabi svom snagom umesto da se pritisne, vile ne stignu da se sabiju i pljas. Potrebno je zaista puno vežbe da se kao refleks usvoji pritiskanje, a ne grabljenje  ručice kočnice.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Mali retard na skuteru je izleteo iz sporedne ulice zeleci da skrene levo u Mekenzijevu i to je dao gas da bi prosao ispred kola koja su isla pravo. Vule je bio u fazonu kriv sam ali kad smo dosli po motor skapirao sam koja je to raskrsnica i tek onda sam skontao da ga retos na skuteru nije ni video od kola ali je ipak dao gas. I taman kad smo dosli mene je isekao jos jedan retos na skuteru, neka pica dostava, umalo da mu jebem mater. Ta raskrsnica je bas nepregledna kad se ukljucujes u Mekenzijevu, stalno tuda idem tako da znam o cemu pricam.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

To je Vule..  Iskrivio je vrat i boli ga, osim toga je ok.. Busa je fino oštećena..  Do nezgode je došlo kada je lik sa skuterom izleteo iz sporedne ulice a Vule je zgazio na kočnice i prednji točak mu je proklizao..   :(

To je izgleda uzrok velikog broja padova, naročito neiskusnih vozača. Osetio sam to i na svojoj koži pre pola godine, kad sam gadno odrao i sebe i motor dobrog drugara, koji je završio na farbanju. Bljak je i puno košta. Točak sklizne neverovatnom brzinom! Za busu pretpostavljam da ima brutalnu kočnicu i da je nije teško dovesti u situaciju proklizavanja.

Samom kočenju je dosta vremena bilo posvećeno na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40169.60, i iskreno bih preporčio i iskusnim vozačima da prođu celu ovu priču. Refleks je čudo, kočnica se zgrabi svom snagom umesto da se pritisne, vile ne stignu da se sabiju i pljas. Potrebno je zaista puno vežbe da se kao refleks usvoji pritiskanje, a ne grabljenje  ručice kočnice.

Mislim da Vule nije neiskusan vozač, motor vozi 5 godina ili tako nešto, promenio ih je dosta a i trke je vozio tako da..

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Mali retard na skuteru je izleteo iz sporedne ulice zeleci da skrene levo u Mekenzijevu i to je dao gas da bi prosao ispred kola koja su isla pravo. Vule je bio u fazonu kriv sam ali kad smo dosli po motor skapirao sam koja je to raskrsnica i tek onda sam skontao da ga retos na skuteru nije ni video od kola ali je ipak dao gas. I taman kad smo dosli mene je isekao jos jedan retos na skuteru, neka pica dostava, umalo da mu jebem mater. Ta raskrsnica je bas nepregledna kad se ukljucujes u Mekenzijevu, stalno tuda idem tako da znam o cemu pricam.

Nisam cuo za to, vec da je vozac autobusa ostavio rupu u raskrsnici (pravilno kako ne bi gusio bocne ulice) a da je decko sa hayabusom preticao preko raskrsnice i da od autobusa nije video skuteristu koji se ukljucuje... tacno ili ne, ne vazno je, vazno je samo da su obojica dobro prosli a motori se daju srediti, promeniti...

• Drug član, 3087 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Da ne ulazim u to ko je kriv, ali, samo pet godina na motoru i on je ISKUSAN vozac?????

Iskustvo se stice predjenim kilometrima, po gradu i drumu. Godine ne daju iskustvo, veruj mi.

• IRON WILL, 972 postova

Da ne ulazim u to ko je kriv, ali, samo pet godina na motoru i on je ISKUSAN vozac?????

Iskustvo se stice predjenim kilometrima, po gradu i drumu. Godine ne daju iskustvo, veruj mi.

Miso veruj mi da Vule lepo vozi, ne pricamo ovde o nekom "balavanderu na 'busi".

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

To je izgleda uzrok velikog broja padova, naročito neiskusnih vozača...

Nisam ovim mislio konkretno na Vuleta, već na samu generalizovanu situaciju zabadanja prednje  ;) Osetio sam posledice istog zbog manjka sopstvenog iskustva.

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Pozdrav komsiji, dobro je proslo kako je moglo... >:(

• Drug član, 1694 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

daaaaa.....iskusni vozači su stvarno čudna stvar.....iskusnom vozaču NE prokliza prednji točak pri kočenju.....sve ostalo su nijanse

• IRON WILL, 972 postova

daaaaa.....iskusni vozači su stvarno čudna stvar.....iskusnom vozaču NE prokliza prednji točak pri kočenju.....sve ostalo su nijanse

Ovo nije bas bilo kocenje... volim ove sto voze 20 godina i nikad nisu pali... jasno mi je kako voze.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja