CHOPPER 0 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima informaciju gde može da se kupi unutrašnja guma 130x90x15 Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazio prosle godine i nigde nisam nasao.Nema gde nisam probao.Onda mi jedan iskusni bajker kaze:kupi automobilsku 145-155/13,prvo ubaci ventil jer je malo ukoso kod automobila,napumpaj i to je to.Ja to doduse nisam probao,neznam da li je izvodljivo zbog ventila,ali eto da ti dam ideju,pa mozes pokusati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ili vidi za Spaceka dal' im unutrasnja ona je tu negde tih dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se naruci u prodavnici Venerabike ali je to u Subotici (ja bio licno u prodavnici) mogu da ti narucim ako je jos aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...