Jump to content

Moto Zajednica

paznja rodic

Recommended Posts

• Zainteresovan, 523 postova
  • Motocikl: HONDA GL1800

pre desetak dana sam konstatovao kvar na anlaseru tj.nosac cetkica se skoro raspao zvao rodica za deo a oni kazu da nosac cetkica ne postoji9 kao deo tj moze se kupiti samo ceo anlaser od 600e. posto nadjoh na forumu telefon radnje iz soluna pokusah preko njih da nabavim i naravno za sedam dana mi stize uredno spakovan i original zapakovan nosac cetkica u yamahinoj ambalazi za smesne pare  U PITANJU JE DRAGSTAR 1100 CUVAJTE SE RODICA LJUDI POZDRAV

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 523 postova
  • Motocikl: HONDA GL1800

delove mi platio prijatelj makedonac iz gevgelije a dobio sam turistickom postom tj doneli nasi turisti tacno da nije imao al mi je narucio iz atine i anlaser radi kao nov a evrici u dzepu ja inace volim rode al ovaj novosadski je katastrofa dobro je da on ne isporucuje decu

• Zainteresovan, 501 postova

inace, spiros prica tecno srpski jer je ziveo i studirao u srbiji a dok je to radio, okumio se sa nasim poznatim majstorom spaletom pa eto odakle spaletu stizu delovi

ja radim sa grcima vec duze vreme pa ako nekome nesto treba, mogu brzo da mu dobavim uz odredjeni procenat naravno koji i ja placam 20-30% sve zavisi sta treba

delovi putuju 1-2 dana, trenutno je u grckoj kolektivni godisnji, traje jos 10-ak dana pa kad to prodje, slobodno pitajte

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja