peratrap 787 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pre desetak dana sam konstatovao kvar na anlaseru tj.nosac cetkica se skoro raspao zvao rodica za deo a oni kazu da nosac cetkica ne postoji9 kao deo tj moze se kupiti samo ceo anlaser od 600e. posto nadjoh na forumu telefon radnje iz soluna pokusah preko njih da nabavim i naravno za sedam dana mi stize uredno spakovan i original zapakovan nosac cetkica u yamahinoj ambalazi za smesne pare U PITANJU JE DRAGSTAR 1100 CUVAJTE SE RODICA LJUDI POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 600 evrica anlaser auuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Koja radnja? Broj telefona, sajt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motopart.com.gr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jedno usputno pitanje? Kako ti je slao, tipa ups, dhl ili klasicnom postom i koliko je postarina (okvirno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste naslo delove kad nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan delove mi platio prijatelj makedonac iz gevgelije a dobio sam turistickom postom tj doneli nasi turisti tacno da nije imao al mi je narucio iz atine i anlaser radi kao nov a evrici u dzepu ja inace volim rode al ovaj novosadski je katastrofa dobro je da on ne isporucuje decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inace, spiros prica tecno srpski jer je ziveo i studirao u srbiji a dok je to radio, okumio se sa nasim poznatim majstorom spaletom pa eto odakle spaletu stizu delovi ja radim sa grcima vec duze vreme pa ako nekome nesto treba, mogu brzo da mu dobavim uz odredjeni procenat naravno koji i ja placam 20-30% sve zavisi sta treba delovi putuju 1-2 dana, trenutno je u grckoj kolektivni godisnji, traje jos 10-ak dana pa kad to prodje, slobodno pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...