Funduk 29 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi par saveta. . . Na mom Raptoru imam kuvane plastike,ali su imaju gomilu malih ogrebotina i plastika vise nema onaj sjaj Sta mogu da uradim sa plastikama da se vrati sjaj i da se ne vide ogrebotine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan au i mene muči sličan problem....samo još mnogo gori....predhodni vlasnik je motor farbao četkom....i to nekom bojom za "čamce"....imam prijatelja koji će to lepo da ofarba(špricgit i ostalo)....jedino mi je dao domaći zadatak da skinem ovo sr*nje sa njega.....šmirglao sam,dok nisam izmestio rame,pa sam pokušao sa nekom hemijom,(neki skid farba)što i nije tako loše,osim što je to neka kiselina pa peče ko djavo...otopi rukavice....a i sa celom pikslom sam uspeo da odradim samo pola....pa me zanima da li možda neko zna bolji način....ili da se dalje pečem kiselinom....... p.s...kako bi to izgledalo da pokušam da peskarim? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...