Jump to content

Moto Zajednica

12. Moto GP Indianapolis, USA

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Rezultat drugog treninga. Pedrosa vise od sekund brzi od ostalih, pola sekunde brze od Rosijeve proslogodisnje pol pozicije.

FP2.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

Hobit se naostrio, jurisa na pobedu, to mi se svida, bice ludnica, nego brine me ona krivina u kojoj je pola njih palo?!, valjda ce Hobit paziti i prirediti nam neizvesnost do kraja!

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Pedrosa zaista izgleda sigurno.U svim uslovima.De Angelis je prijatno iznenadjenje.Kazu vozio iza Lorenza,pa vid'o kako treba.Ja bi reko da je Honda radila kako treba pa se vidi i rezultat

Rossi nije uspeo da nadje resenje za prednju viljusku,menjali su do poslednjeg trenutka.Sutra na warm-up-u poslednja sansa

Bice brz i Edwards,dobro mu je islo,dok se nije prosuo.Kazu da je asvalt vrlo cudan.Ima ga starog i novog pa se makine cudno ponasaju.Pista je inace skroz ravna,u smislu nagiba,sto (neverovatno,ali istinito) stavlja na veliki test prednji kraj

Vreme bi trebalo da bude kao i na kvalif.,mada nikad se ne zna.Kako bilo Pedrosa brz u svakom slucaju

• Drug član, 2087 postova

Gledajuci juce kvalifikacije GP-a i F1 ovog trkackog predivnog vikenda ;D voleo bih da mogu da pobede neki od likova koji nisu to cinili do sada. Mozda 2 amerikanca (zvuci nemoguce) ali su zasluzili ljudi pobede ako nista bar podium.  Nemogu da docekam trke .........

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Sport Klub

18:00 (DIR) Moto GP Indianapolis-Trka 125 cc

19:15 (DIR) Moto GP Indianapolis-Trka 250 cc

21:00 (DIR) Moto GP Indianapolis – Trka GP

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Tek sto je pao Pedrosa ja pisem  poruku da li ce  Horhe  da otrese kao ono otrese Vale

Dovi mi je postao dosadan , al mi zao Marka...

post-2592-1287904807936_thumb.jpg

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Ali vrlo čudno je pao, kao da je prekočio prednjom na kočenju, a počeo je da obara motor. Baš neuobičajena greška. ???

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

Pa prednja viljuska nije odradila svoj posao, nije ni usao u krivinu nego na prebacivanju na drugu stranu viljuska nije zadrzala tocak na asvaltu i prednji tocak se jako zabacio u levo i pad je bio neizbezan, pa jel ste videli kakve su to nagle promene pravca?!, staza je stvarno malo cudna, koliko je njih samo palo u toku ovog vikenda!?

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Malo je izasao van putanje, tamo je malo prljavo i aj' zdravo. Jos u krivini pre je otisao preduboko pa je poremetio ritam i sisao sa putanje. Posle kao gledao u kompjuter da vidi sto je pao, trt mrt...

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Jel zna neko sto je Rossi imao bliski susret sa asfaltom ???

Od samog pocetka Rossi je imao probleme sa prednjom viljuskom.Ovo je tek druga trka na ovoj pisti,proslogodisnja je bila u totalno drugacijim uslovima,pa timovi raspolazu sa malo podataka.Citao sam danas neke novine pa cu ukratko da prevedem Valentinove reci:"Vec posle par krugova,shvatio sam da je Lorenzov ritam za mene nedostizan i da ce drugo mesto da bude dobar rezultat.Nismo uspeli da resimo probleme sa prednjom viljuskom i to mi je zadavalo najvise muke.Promasio sam kocenje za par metara i zavrsio na prljavom delu staze,volan mi se zatvorio (udario u granicnik okretanja) pa je pad bio neminovan.Nismo dobro radili,srecom vec sledece nedelje vozimo Misano,gde ce nadam se situacija biti bitno drugacija."

• Drug član, 3618 postova

Pred sledecu trku Rossi je izjavio:

"Želim što pre da zaboravim ono što se desilo u Indiju, a za to bi mi najviše pomogla dobra vožnja i pobeda u Mizanu. Pobeda tamo prošle godine mi je jedna od najdražih u karijeri. Moji navijači planiraju veliku žurku i voleo bih da je obradujem, kuća je uvek kuća", rekao je Doktor.

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Sa obzirom da naši komentatori vrlo često imaju običaj da kažu da Rossi obilazi druge jer je je jednostavno brži a i ako nije brži ovi drugi padaju sami od same pomisli da je pozadi Rossi što je po meni teška glupost zanima me da li je sada komentar bio da je Rossi popustio pod ogromnim psihičkim pritiskom da mora da pobedi novo pridošlicu i to na istom motoru kao njegovom?

Nešto to nisam čuo ili su "psihički pritisci" ostavljeni samo za Rossija?

Pobeda Lorenza nije neočekivana a i pad Rossija nije nešto što me čudi a dobro je da je tako jer to je dokaz da i veliki Rossi zna da pogreši onda kada je tvrdo

Na Sport klubu vrlo često je pametno dok je moto GP držati MUTE ne samo zbog gore navedenog, mnogo su gluposti rekli u zadnjih 2 god

Onaj ko prati i poznaje motor sport lako mu je da to uvidi a onaj ko ne prati on ni ne zna šta ova dvojica pričaju

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja