Mr. No 558 Napisano Avgust 27, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako fabricki vizir na TDM-u (1991) ne stiti dovoljno, pokusavam da nadjem neki poviseni vizir. Da li neko ima na TDM-u neki poviseni, koji dobro radi posao? Interesuju me licna iskustva. Na internetu sam nasao neke slike, Ivan mi je ponudio neka 2 modela koja je radio... .a pre nego sto se odlucim sta bih radio, voleo bih da cujem licna iskustva zadovoljnih korisnika ;D PS. Visok sam 185....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 1, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne vozi TDM-a sa povisenim vizirom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vario turing vizir resava problem.. ima ona firma iz gruze ili tako negde koja radi to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan za tdm postoji mra turing vizir, nema vario...nema tu neke mudrosti idi kod ivana da ti uradi istu liniju kao i fabrički samo 10 cm visi sve ostalo ce biti nakaradno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na svom TDMu poviseni vizir, tako je stigao u kompletu. Mogu ti reci da radi posao. Ja sam visok 190cm i vetar mi sa vizira udara negde iznad polovine kacige sto je dovoljno da ti nista ne udara u grudi. Okacicu ti fotku sutra da vidis kako izgleda. Meni je licno leposi sa tim vizirom nego sa onim malim, fabrickim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 2, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na svom TDMu poviseni vizir, tako je stigao u kompletu. Mogu ti reci da radi posao. Ja sam visok 190cm i vetar mi sa vizira udara negde iznad polovine kacige sto je dovoljno da ti nista ne udara u grudi. Okacicu ti fotku sutra da vidis kako izgleda. Meni je licno leposi sa tim vizirom nego sa onim malim, fabrickim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Eo gi, nadam se da ce ti pomoci da se odlucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 3, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM je 1991.... stariji model A ovaj tvoj vizir je najlepsi koji sam video za tvoj model TDM -a... Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan smetnou sa s uma godiste. :-[ uglavnom, vizir pomaze i treba ga imati posebno ako ne vozis samo po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 3, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom ga vozim van grada ;D Preko nedelje vozim sluzbeni auto :-\, pa motor mora da ceka vikend voznje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima na bikepics brdo varijacija na tu temu, evo ti neke od njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično ova zadnja najbolje izgleda s obzirom na to šta dobijaš. Jednostavno za napraviti, ispratiš liniju maske, podigneš koliko želiš i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 3, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Laki TC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...