Ildi 22 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeeliki pozdrav. Drago mi je da te i ovdje vidim. Poljubac ! Još veći poljubac za tebe ;D Drago mi je što si se javio. Viđam ja ovde tebe redovno i još gomilu ljudi pa rekoh sebi red je da se registruješ! Nismo se odavno videli, možda na nekoj zimskoj partiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene i dobro nam dosla.Drago mi je sto si sa nama ovde. Hvala ti na lepim recima koje si mi napisala u poruci,sta da se radi,preko noci ti se zivot promeni i nista vise nije kao pre. Jos jednom te pozdravljam. Hvala! Znam da reči ništa ne pomažu ali ipak... možda bude lakše kada neko saoseća sa tobom. Pozdrav za tebe i glavu gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe,kod vas u Muzlji mi je uvek bilo super bio sam par puta,a nekako mi je bila najdraza ona zurka ja mislim 98 god u vasem domu neznam tacno a svirali su sveti gral i bilo je ludo!!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe,kod vas u Muzlji mi je uvek bilo super bio sam par puta,a nekako mi je bila najdraza ona zurka ja mislim 98 god u vasem domu neznam tacno a svirali su sveti gral i bilo je ludo!!!pozz Jeste, bilo je to davne 98. prva zimska žurka u Lovačkom Domu! Sećam se kroz maglu, svirao je Sveti Gral , bila je luda ekipa i još luđa žurka. Rasporedili smo ekipu da ne idu kući u pola noći pijani, meni je pripala ekipa iz Šabca i Velike Plane: Asterix, Deja, Gale, Denis, Lidija, Cigo, bio je još jedan mislim da su ga zvali Đamil ili nešto slično... Denis je izgubio auto negde u gradu, nije znao ulicu ali je naglasio da se seća imena nekog narodnog heroja, Asterix je ubeđivao mamu kako mora da me tetovira...a u nedelju urnebesni nedeljni ručak kod moje mame. Bila su to dobra vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da a bilo i snega koliko se secam,a mi smo komsije bili bar onda ja sam bio sa ekipom iz Elemira,Zdravko i ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Mi i dalje pravimo dobre žurke Prošle godine smo se razišli ( MC Road Flyers) tako da od sada imamo dva skupa u Mužlji. Još malo pa će opet zimska žurka. Svratite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan znam pratim desavanja vaseg MK isto pratim vas sajt i registovan sam clan tako da mozda se vidimo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da da a bilo i snega koliko se secam,a mi smo komsije bili bar onda ja sam bio sa ekipom iz Elemira,Zdravko i ekipa. Više leda nego snijega. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Da da a bilo i snega koliko se secam,a mi smo komsije bili bar onda ja sam bio sa ekipom iz Elemira,Zdravko i ekipa. Više leda nego snijega. ;D He, he rekla bi da je svega bilo Ali bile su tada mnogo dobre žurke i kod Coyota i sada su ali meni fale mnogi likovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Užice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za moju ženu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za moju ženu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ko, šta? Kakva žena? Koji muž? ??? Pogrešna adresa! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Lepo smo obavili formalni deo oko upoznavanja sad možemo da nastavimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...