crni4 0 Napisano Decembar 23, 2006 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu moji, ali dva tipa iz moje ekipe su dobili njihove Bozicne poklone dva dana ranije....ove slike su danas slikane. Iako ja vise volim sportske motore, onej BMW mi se trenutno vise svidja ( GPS, heated grips and seat, ABS, electric center stand etc) koja je to tehnologija kad pretisnes dugme i on se sam digne na nozice...inace MV Agusta je nova, a BMW polovan, mada je 2006, kupljen sa 2K milja za $16K, a cena novog (otprilike) $23K. Ja bi rekao Good deal! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno! :shock: :kul: Kada bih bio u poziciji da biram izmedju ova dva, ni sam ne znam kako bih se odlucio... mozda to flip a coin? :roll: Anyway, svaka cast momcima Ako te ne mrzi, postavi jos slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 23, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan pu sto ne slavim i ja ovakav Bozic... bruka nasta lice!! a ovaj bmw nije normalan, ima od opreme sve sto ima jedno veliko dobro auto, kabrio neki :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih bio u poziciji da biram izmedju ova dva' date=' ni sam ne znam kako bih se odlucio... [/quote'] A da uzmes one cizmice sa prve slike :mrgreen: Ja bih uzeo MV pa nek' ide zivot...mada mi je boja vise nego ruzna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da uzmes one cizmice sa prve slike Sto, jel vam na Senjaku fali 5-ti clan benda Village People? BTW, koju ti igras ulogu, Policeman ili Construction Worker? :finger: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo MV pa nek' ide zivot...mada mi je boja vise nego ruzna J*bes boju. Lako bih ga ja ofarbao, al' je tormo perverzija. Pihh sto je dobar sunce ti...[/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Decembar 23, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im èast! :pivo: ... eh što ti ja nisam drug?! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 23, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Agusta je MRAK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni4 0 Napisano Decembar 23, 2006 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, cizmice...znamo mi te njegove zmijske cizmice od pre tako da ga nismo ponovo zajebavalo o tome, ali to je jedna od cestih sala na njegov racun. Sta ces, tip ima ego velicine drzave Texas, tako da ga boli ona stvar sta mi kazemo. Inace trenutno u garazi ima '06 GSXR 750 Z/C; '06 Harley Heritage Softail, i sad ovu Agustu..inace pokusava da mi proda ovog gixxera posto zna koliko se ja palim na njih ( zna da sam imao i obozavao moj ex-'05 750 Z/C); Ja obicno ne volim da vozim tudje motore, ali nisam siguran da cu moci da odolim Agusti ako se pruzi prilika. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 23, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da BEembara ima obican stender, morao bi da angazuje neki bus sa 50 ljudi da ga prati, da dignu motor kad stane MV A je vrh, prelepo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 23, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan kakve su ovo perverzije od motora... bmw mi deluje kao neki elitni putnichki auto... kao da je napravljen da parira kolima... agusta je prelepa, nemam rechi... da mogu da biram pre bih uzeo agustu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj BMW je vise kabriolet sa dva tocka manjka nego motorcikl. Agusta je D.O. J.A.J.A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 24, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 24, 2006 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gada pogledam BMW-a prvo sto mi pada napamet je put oko sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Agusta, ali ipak BMW je BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu BMW-u, ali MV Agusta ... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan alo bmw muzika, abs grijaci sjedishta, brisaci, automatski nogari, gps, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 10 00000000000000000000000000000000000 milja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Decembar 25, 2006 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUUUUUUUUU Agusta!!! BRUTALNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hajte ljudi, kad su se Italijani razumeli u design, pih... :shock: A kad kupiš BMW, možeš ladno da otvoriš zubarsku ordinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Decembar 29, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan odo ja ispod jelke da cekam.... mozda me usere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Moj izbor znate :twisted: Plavo bele boje (plavo srebrne), ali ne onaj sa znakom plavo-bele boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam ovako odlepio kad sam vido fotke ove aguste :shock: Stvarno je opasna, VRH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni4 0 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje smo izasli na voznju...15 motora, a naravno medju njima i Agusta..prva prava voznja. Samo da napomenem ja sam provozao i mog dedu na mom (ST1300) a on se odusevio kako mi to radimo... Pored nove Aguste, bila je i nova 2007 R1, inace taj moj ortak koji je kupio onog BMWa je kupio ovog R1 iste te nedelje. Prodao je svoj '04 1000RR. Dan je bio vrlo lep, malo hladnjikav ali pomalo nesrecan. Taj novi R1, kao i Honda Blackbird su oboje dobili probusen hladnjak i sva tecnost izasla; (kamenje), a voljena Agusta je zavrsila na strani. Pazi sta je bilo. Stali smo na pumpu, neka starija pumpa a asfalt ispucao. Tip poceo da gura motor a stavio novu Shoe kacigu na rezervoar. Zbog nekog razloga kaciga pocela da klizi, a on da je uhvati..motor izgubi ravnotezu, sledece sekunde Agusta lezi na desno strani, a tip preko nje salto napravi pa i on na ledjima lezi. Agusta ima nesto ogrebotina na desnoj strani, ali nista nije polomljeno. Tip je inace odlepio :x ; razumem ga, ali je njegova krivica. Inace on vozi dobro, vec puno godina, ali eto desava se. Inace kad smo bili na tamo jednom mostu, Indian Bridge, provozao sam 2006 1000 RR. Lep, lagan, brz. Tako je lak i plastican kao da imas biciklu medju nogama (naravno kad se to uporedi sa mojim slonom ST1300); Ali ja ipak cekam na novog Gixxera 1K! Ajd pozdrav i cuvaj te se! evo slike R1 od pre dve nedelje kad je doteran iz dealershipa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni4 0 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika sa te voznje... prve dve slike..."Ja vragolan i moj deda, kud krenemo svet nas gleda..." Obrati paznju kako svi gledaju na ogrebotine. Ove sliku su slikane nekoliko minuta posle pada Aguste... Ovoj je ponosni vlasnik Aguste..isti onaj sto ima i one kajboske cizmice Onaj treci sivi motor, Honda, je jedna od dva motora sa probusenim hladnjakom.. drugi motor s'desna, R1, isto problem sa hladnjakom. Srecom pa moj motor ima one kofere pa smo otisli da kupimo vodu i neki prah koji to zacepi da se bar motor otera kuci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan American way? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...