Jump to content

Moto Zajednica

Kozne pantalone u extra stanju 'vel 50 " Hitno !!!!! "

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova

Pantalone su u extra stanju,kao da nisu ni noshene,velicina 50 ili za osobu visoku do 185 i tesku do 75 kg,ja sam na slikama i tezak sam 70kg i visok 180 i bez problema upadam u njih... Imaju protektore na kolenima koji mogu da se skidaju,i neku vrstu shtitnika sa strane. Postava isto odlicna, stvarno kao nove sto i sa slika moze da se vidi...

Evo slika :

post-4351-12879047394054_thumb.jpg

post-4351-12879047394655_thumb.jpg

post-4351-12879047395419_thumb.jpg

post-4351-12879047395791_thumb.jpg

post-4351-12879047396161_thumb.jpg

post-4351-12879047396853_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 31 postova

I za malo da zaboravim,cena je 50e koliko su i mene kostale,uzeo sam ih kroz neke zamene ali boja mi se ne uklapa nikako,inace ih nikad ne bih prodavao... Ako vas nesto u vezi pantalona interesuje pitajte.

• U prolazu, 31 postova

moguc i neki dogovor,za nesto od opreme,a i oko cene moze da se dog... Ajmo ljudi neka se deshava nesto !  ;D Pantalone su stvarno extra ! :)

• U prolazu, 31 postova

tezak sam 70kg i visok 180

Au blago tebi ja sam ove mere imao u srednjoj skoli.Eto ti komentar

Pozdrav

Hvala Bornslippy  na komentaru... A ja sam skoro izashao iz srednje... Tako da ...  ;D

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

E jbm ti pantalone su extra uzo bi ih odma da su crne... Al onda ih ne bi prodavao... Probaj da ih prefarbash! Moze da se izvuche neka taaaaamno bordo od te boje! Da ne dajesh extra pantalone za 50 eur, daj 500-1000 din i prefarbaj!!!

• U prolazu, 31 postova

Pa znam,i ja ih ne bi prodavao ali imam crne,vec sam odvojio za mene... Ako hocesh mozemo da se dog... Ako mislish da moze da se prefarbaju. Ne bih ja da probam..  ;D Pantalone su inace vrh,stvarno kao nove,ajde ljudi dajte neku ponudu,zamenu bilo sta... :)

• U prolazu, 31 postova

heheh,e to nisam utvrdio...  ;D Josh uvek u ponudi,zar niko nista da ponudi u zamenu ? A ni cena za kesh nije fixna sve u fazi dogovora ! Moze i slanje a i nije problem da ih donesem ko je u blizini... Eto toliko od mene...  ;D

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

E ne mogu se nerviram vishe, sutra idem kod majstora da pitam dal moze ovo da se prefarba u crno i kolko bi to koshtalo. Ako moze, uzecu ih ja. Ti si ko kopija mene po merama tako da ce mi i tu odgovarati. Al morash motorom da mi ih donesesh, ako doterash kolima ima sve sa kljuchevima da ti ih izgrebem :P  Shalim se malo. Chujemo se sutra!

Ono najvaznije: Jel debela koza? Mislim ono.... Debela?

• U prolazu, 71 postova

mogu da se ofarbaju sigurno i to dobro, ja sam farbao belo crvenu jaknu i extra je ispala, moj drug je jos uvek nosi, ni malo se nije skinua boja.

• U prolazu, 31 postova

E ne mogu se nerviram vishe, sutra idem kod majstora da pitam dal moze ovo da se prefarba u crno i kolko bi to koshtalo. Ako moze, uzecu ih ja. Ti si ko kopija mene po merama tako da ce mi i tu odgovarati. Al morash motorom da mi ih donesesh, ako doterash kolima ima sve sa kljuchevima da ti ih izgrebem :P  Shalim se malo. Chujemo se sutra!

Ono najvaznije: Jel debela koza? Mislim ono.... Debela?

Pa znash koliki sam,ma sigurno bi ti odg... Koza jeste debela mislim ne znam kako da ti objasnim,ali tanka nije... Imash moj br telefona pa me zvrcni ako odlucish.

• U prolazu, 31 postova

I dalje u ponudi.. Nudite nesto,moze zamena za kacigu,cizme,jaknu,velicina za cizme mi od 41,42, za kacigu M/L za jaknu takodje... Ne znam koji put ovo pishem ali pantalone su stvarno extra !  ;D

• U prolazu, 31 postova

Pa stvarno... Ja verujem da je kriza da ljudi nemaju love... Ali ja ne trazim kesh,stavio sam cenu ali moze i zamena,naveo sam vec sta mi odg,i necu da ih skidam sa oglasa dok se ne napravi nesto..  ;D ;D ;D Pantalone vrede i vishe ali nebitno je skroz...  ;)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja sam nekad davno kupovao box kozu pa nosio kod krojaca da mi po 501 napravi farke....taj projekat me je kostao skoro 400 DM starih....ali dodao bi da sam gasio cigarete na koleno tih farki mnogo puta a uvek kad sam bio pijan hehe...i ni traga od gasenja.

Tako da ove stvarno nisu skupe

• U prolazu, 31 postova

Njihova cena je mnogo veca,ali nebitno. O kvalitetu netreba pricati... Ja sam ih stavio na oglas iz jednog jedinog razloga,zbog boje,uz nista mi se ne poklapaju od opreme... I cena moze malo da se koriguje ko je ozbiljan... A ako ih neko bude kupio nece se pokajati mogu da garantujem !  ;)

• U prolazu, 31 postova

ma necu to da radim,zasto bih se igrao sa dobrim pantalonama. Ja sam odvojio jedne za mene,slicne ovim,samo tamno teget i one mi odg... Eto neko kome se svidjaju neka ih uzme i ofarba u crno ako mu ne odg boja...  ;D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja