quasaar 1027 Napisano Avgust 25, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moje bocne kofere MotoDetail 42 litre sa adapterima za montazu. Znaci 2 kofera sa adapterima t.j. plocama za montazu Novi su u Louisu na popustu 60eura komad, cana mojih polovnih 60 eura za dva komada Presli su oko 50000km, izlapljeni su nalepnicama drzava kroz koje sam prosao i naravno ima ogrebotina od raznoraznog zbunja, granja i slicnog. Kontakt ovde ili na tel 063/506-461 - Davor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6071 Napisano Avgust 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, može Lock! ;D (Hvala Zlajo!) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 25, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u petak popodne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...