Jump to content

Moto Zajednica

Louis

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova

Cao svima!

Jureci po netu trazeci opremu za voznju mog ljubimca naleteo sam na Louis. Vidim svi ga preporucujete OK odem na taj sajt kad ono sve na ja bi rekao nemackom jer engleski znam dobro. Ipak sam ukapirao o cemu se radi al me interesuje jel neko nesta uzimao preko tog sajta? Na koju foru radi? Vidim tamo je puno jeftinije nego kod nas sto se tice moto opreme pa bi nesto preko njih i narucio. Zeleo bi da pomognete ne samo meni vec i svma ostalima koji bi zeleli da kupe nesta opreme na stranom sajtu a nemaju iskustva kao i ja.

Dal kod nas ima neki Loisov ovlasceni zastupnik?

Unapred zahvalan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pozdrav,

verovatno si nov u ovim vodama pa cu ti ukratko objasniti

Louis trenutno ne prima uplate i ne isporucuje za Srbiju. Funkcionise za veci deo sveta i evrope, ali generalno imaju problem sa odgovornosti i garancijama uplata, pokricima,... bla bla bla

Pre oko godinu dana sam razmenio nekoliko emailova sa jednim od njihovih menadzera sa objasnjenjem da je trziste u Srbiji gladno ovakve robe i da je potraznja velika, pokusao sam da im objasnim i da veci deo robe koju mi ovde kupujemo i koristimo dolazi od Louisa i Pola samo sto to sve ide preko posrednika koji robu na svoje nacine profuravaju kroz granicu.

Na kraju sam dobio jedno objasnjenje da zasad nema u planu normalno funkcionisanje t.j. kupovina preko neta za Srbiju iz shurnaest razloga, ali jesu ponudili alternativu. Receno mi je da apsolutno nije problem da se naruci roba preko emaila, faxa, sta god, ali da vrednost ukupne robe mora biti minimum 1000 eura. Oni salju uputstva za uplatu, ti uplatis na racun nekim od navedenih nacina i oni posalju robu. Razlog za taj minimum je sto im je neisplativo i neprakticno da salju manje kolicine t.j. vrednosti i da se za "malu" kintu hebavaju sa dokumentacijom za carnine i sta god.

Naravno 99,99% nas ne moze ni da sanja o ovakvim stvarima, pa zasad ostaje uobicajena alternativa... na forumu, i van njega ima dosta ljudi koji dovlace robu iz Louisa u redovnim razmacima, po narudzbini. Probazaj malo po forumu i nacices par tema koja sa bave ovakvim stvarima. Ja licno zasad nabavljam robu iz Louisa preko BJB clana Bera. Koliko znam ide nekoliko puta mesecno po robu a po povratku ti robu posalje pouzecem brzom postom. Na katalosku cenu se dodaje uglavnom oko 10-15-20% cene robe za uslugu i platis postarinu od par stotina dinara (zavisi od tezine i velicine paketa.

E nadamo se da ce se nesto promeniti ukoliko se nadjemo na beloj listi jednog lepog dana.

• U prolazu, 16 postova

Iako sam nov u ovim vodama kao sto si rekao sve si mi lepo objasnio. To znaci da mi samo mozemo listati Louisov sajt i paliti oci a nista od kupovine. I ja se nadam da ce dobi bolji dani po pitanju toga.

Jos nesta mi nije jasno, ovi Loisevi katalozi sto se nude na raznim sajtovimo poput ovog ka koju foru oni funkcijonisu? Dal dobijes katalog izaberes sta hoces i javis posredniku gresim li?

Hvala na razumevanju

• Drug član, 1876 postova

Imas temu u istom ovom podforumu, zove se Luis/Polo/HeinGericke dobavljaci, tu ima broj Sekule is Sapca koji je najveci car i zivi dokaz da je srpski transport bolji od DHL-a, e on ti ne naplacuje proviziju i jos plus dobijes ono sto je na popustu po toj ceni a ne po ceni iz kataloga(tj bez popusta),

zovni lepo coveka i dogovori sa njim, jedino sto treba da mu posaljes 50% od narudzbine unapred, pre je bilo bez toga ali uvek se nadj stoka koja naruci pa posle nece da uzme, predomislili se

• U prolazu, 16 postova

Zarazio sam se sa ovim sajtom,kad god imam vremena ja sam na njemu a opet neogu sve da prelistam i vidim sto me zanima da prelistam sve podforume. Prebacicu se na taj podforum pa da vidim o cemu se radi.

• U prolazu, 16 postova

Bio sam na podforumu i vidim zaista ima momaka koji dostavljaju Loisovu opremu. Nema sta na ovom sajtu sve mozes naci sto te zanima samo ako ga dobro prelistas. A ja to nisam uradio ipak sta bi ja bez vas drugari. Pozdrav!

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Zarazio sam se sa ovim sajtom,kad god imam vremena ja sam na njemu a opet neogu sve da prelistam i vidim sto me zanima da prelistam sve podforume.

Nisi jedini  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja